Ronaldo rasende på Benitez på Real-trening: - Nå forbereder United rekordbud

Hevder lokalavisa.

IKKE HELT PÅ GLI?: Cristiano Ronaldo skal ha vært rasende ved flere avgjørelser på gårsdagens Real Madrid-trening. Spanske aviser hevder forholdet mellom ham og manager Rafael Benitez er anspent. Foto: Action Images / Jason O'Brien
IKKE HELT PÅ GLI?: Cristiano Ronaldo skal ha vært rasende ved flere avgjørelser på gårsdagens Real Madrid-trening. Spanske aviser hevder forholdet mellom ham og manager Rafael Benitez er anspent. Foto: Action Images / Jason O'Brien Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Ifølge lokalavisa Manchester Evening News, ser Manchester United på muligheten for å hente tilbake Cristiano Ronaldo (30).

Portugiseren forlot de røde djevlene til fordel for Real Madrid i 2009 for 832 millioner kroner. Også for to år siden var United interessert i å hente tilbake mannen som ble kåret til verdens beste fotballspiller i 2014.

Ifølge avisa, som normalt har gode United-kilder, holder klubben nå på å jobbe fram et bud på svimlende 80 millioner pund - en milliard kroner.

Rasende på trening Noen hevder nemlig at forholdet mellom Cristiano Ronaldo og Real Madrid-manager Rafael Benitez er anspent. Grunnen til det skal være at Ronaldo i utgangspunktet var imot sparkingen av tidligere manager Carlo Ancelotti.

Det som setter ytterligere fart i ryktene om at han er misfornøyd, var tv-bilder av en rasende Ronaldo på trening i går. Det var den spanske sportsavisa AS som skrev dette. Blant annet Daily Mail har video av hendelsen.

30-åringen skal ha reagert på at bare feilene til portugiserne ble lagt merke til, og kommet med et par gloser som tydelig uttrykte hans misnøye.

AS skriver også at på slutten av økta hadde de en konkurranse om å treffe tverrliggeren før de kunne gi seg. Ronaldo påpekte da at poenget naturlig nok er å treffe på undersida av tverrliggeren, «ikke denne dritten». Disse reaksjonene kunne dog falle naturlig for en med portugiserens konkurranseinstinkt.

Avviser uenighet På pressekonferansen etter treninga i går, avviste Benitez at det var uoverensstemmelser med kanskje den viktigste spilleren i hans mannskap.

- Jeg snakker mye med mange spillere. Jeg har snakket med han også. Vi snakket om fotball, og han er innstilt på å kjempe. Heldigvis har jeg muligheten til å tilbringe flere dager sammen med ham denne uken,  sa Benitez.

Han hyllet 30-åringen, og kom med denne forklaringen da han ble presset på Ronaldos sinne under treningen:

- Jeg kan si at han har konkurranseinstinkt, han liker å vinne, og nettopp derfor er han best i verden.

PS! Klokka 12.00 møter Real Madrid, med Martin Ødegaard i troppen, Manchester City til treningskamp. Den kan sees på Max.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer