Ronaldo raser... mens Ronaldinha jubler

Madrid-pressen har fått to nye yndlinger: Ronaldo og Milene. Mens herren er skadd og furten, er kona strålende fornøyd med eget karriere-valg.

I påvente av sin Real-debut har Ronaldo gått til verbal krig mot gamle-trener Hector Cuper. - Han ville ødelegge meg, sier Ronaldo om Inter-bossen.

- Jeg forlot Inter på grunn av Cuper. Det sa jeg direkte til ham. Jeg sa at jeg ikke var fornøyd med arbeidet hans, og det at han ikke var ærlig mot meg. Under Cuper risikerte jeg å få ødelagt fotballkarrieren, sier Ronaldo i et intervju med Gazzetta dello Sport.

- Han brukte meg ikke da jeg var frisk. Da jeg var skadet, tvang han meg til å trene og spille kamper, hevder Ronaldo i intervjuet.

Og brasilianeren hevder å ha støtte i synet på Cuper.

- 60 prosent av spillerne i Inter, kanskje enda flere, hater ham, påstår Ronaldo.

Han sier han nå snakker ut fordi han er lei av personlige angrep fra italienske fans som hevder han har sviktet Inter. Ronaldo, som hittil har nektet å kommentere hvorfor han på død og liv ville bort fra Inter, tar nå bladet fra munnen.

- Det var Cuper som i realiteten tvang meg til å dra, sier han, og uttrykker også skuffelse over at Inters ledelse lot Cuper fortsette i jobben når de visste at så mange av spillerne var mot ham.

Onsdag skrev Milene Domingues (22) under en kontrakt for kvinnelaget til Rayo Vallecano. Det navnetrekket sikrer henne ei årslønn ingen kvinnelig fotballspiller i hele verden noensinne har sett maken til.

Også overgangssummen er i rekordklassen.

Flere spanske dameklubber ville svært så gjerne ha fru Ronaldo på laget. At hun endte i Vallecano, skyldes ikke minst at klubben punget ut 2,35 millioner kroner til hennes tidligere klubb Monza. Det er ti ganger mer enn det noen gang tidligere er betalt for en kvinnelig spiller.

Men som kone til verdens mest profilerte spiller, og en fortid som fotomodell, regner vel klubben med at investeringen skal forrente seg.

At Ronaldinha i tillegg er en meget habil fotballspiller, hjelper også til.

<B>KRASS:</B> Ronaldo går oppsiktsvekkende langt i sin kritikk av Intertrener Hector Cuper.
<B>BLID:</B> Milene kan glede seg over å være verdens best gasjerte kvinnelige fotballspiller.