Ronaldo raser mot gamletreneren

Ronaldo kommer med oppsiktsvekkende uttalelser om gamletreneren Hector Cuper. -Han ville ødelegge meg, sier Ronaldo.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Cuper var mannen som hentet John Carew til Valencia. Cuper var også mannen som gikk med på å selge Ronaldo fra Inter til Real Madrid i sommer. Den brasilianske stjernespissen, som to ganger er kåret til verdens beste fotballspiller, har svært liten sans for sin tidligere trener. Han mener Cuper i realiteten tvang ham bort fra klubben.

- Jeg forlot Inter på grunn av ham. Det sa jeg direkte til ham. Jeg sa at jeg ikke var fornøyd med arbeidet hans, og det at han ikke var ærlig mot meg. Under Cuper risikerte jeg å få ødelagt fotballkarrieren, sier Ronaldo i et intervju med Gazzetta dello Sport.

- Han brukte meg ikke da jeg var frisk. Da jeg var skadet tvang han meg til å trene og spille kamper, hevder Ronaldo i intervjuet.

Lei personlige angrep

Brasilianeren har til nå ikke ønsket å kommentere hvorfor han forlot Inter i sommer. Men nå sier Ronaldo at han ble lei av personlige angrep fra italienske fans, i tillegg til at han ikke kom overens med treneren.

Inter har gjort det godt så langt uten Ronaldo. Laget har vunnet begge seriekampene, og i mesterligaen ble det 2-2 mot RBK i Trondheim og seier mot Ajax onsdag. Ronaldo gir imidlertid ikke Cuper mye av æren. Han er skuffet over at Inter-president Massimo Moratti lot Cuper fortsette i klubben.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer