Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldo risikerer tolv kampers utestengelse

Neymar: - Han må straffes.

(Dagbladet): Det gikk en kule varmt for Cristiano Ronaldo da Real Madrid slo Cordoba i helgen. På stillingen 1-1, ni minutter før full tid, både sparket og slo han en motspiller. Dommeren var lynkjapt oppe med det røde kortet.

Se hendelsen i videovinduet over!

I morgen setter La Ligas disiplinærkomite seg ned for å bestemme hvor mange kamper superstjernen må sone.

Den Barcelona-baserte avisen Mundo Deportivo spekulerer i at portugiseren må sone opp til tolv kamper. De grunnlegger sin påstand med at det var flere hendelser og at Real-stjernen ikke viste noe anger.

Senere beklaget Ronaldo det som skjedde via sin Twitter-profil.

En som er klokkeklar på at Ronaldo fortjener en heftig karantene er Barcelonas Neymar.

- Vi angriper blir ofte provosert og i blandt mister vi kontrollen. Det skal ikke skje under noen omstendigheter, men det har skjedd med Zinedine Zidane og det har skjedd med meg. Da må man straffes, sier Neymar ifølge Daily Mail. 

Den samme avisen spekulerer i at Ronaldo kan slippe unna med bare to kamper karantene. Ifølge avisen ble Ronaldo utvist for sparket mot Cordobas Edimar, mens slaget mot Jose Crespo sto det ingenting om i dommerens rapport.