- Ronaldo, Rooney ... og John Obi Mikel

Navnene for Premier League-framtida.

(Dagbladet.no): På det engelske nettstedet Soccernet går kommentator Norman Hubbard gjennom de ti spillerne han tror vil dominere Premier League de neste ti åra.

Der finner vi opplagte navn som Uniteds Cristiano Ronaldo og Wayne Rooney og Arsenals spanske stjerneskudd Cesc Fabregas. I tillegg nevner han Tottenhams nykjøpte talent fra Derby Tom Huddlestone.

Men en spiller fra Afrika blir funnet verdig til å komme med, selvsagt Lyns John Obi Mikel. Til tross for at Hubbard innrømmer at han ikke vet så mye om 18-åringen.

- Vel, han bør i hvert fall være god, skriver kommentatoren.

Før han konkluderer med at siden Chelsea og Manchester Untied begge er svært ivrige for å få tak i Mikel, må han være god.

- Når United og Chelsea går til en offentlig krangel bør han ha kvaliteter til å avgjøre Premier League eller til og med Champions League-finaler.

De andre navnene på lista i tillegg til John Obi Mikel: Phillippe Senderos, Cesc Fabregas (begge Arsenal), Tom Huddlestone, Aaron Lennon (begge Tottenham), Tony McMahon (Middlesbrough), Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney (begge Manchester United), John Ruddy (Everton, lånt ut til West Ham), Theo Walcott (Southampton).

STORSPILTE I U-VM: John Obi Mikel har ikke spilt klubbfotball etter overgangskrangelen i vår. Men i U20-VM var han en av de største stjernene og ble kåret til turneringens nest beste spiller. Her passerer han Argentinas Fernando Gago i finalen.