Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo rykket ut på Facebook etter påstander om at han kaller Messi for «drittsekk»

Truer forfatter med søksmål.

SØKSMÅL: Cristiano Ronaldo truer med søksmål etter påstander om at han kaller Lione Messi for «drittsekk» når han er med lagkameratene i garderoben. Foto: AP Photo / Keystone,Steffen Schmidt / NTB Scanpix
SØKSMÅL: Cristiano Ronaldo truer med søksmål etter påstander om at han kaller Lione Messi for «drittsekk» når han er med lagkameratene i garderoben. Foto: AP Photo / Keystone,Steffen Schmidt / NTB Scanpix Vis mer

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper om det meste, men framstår som to spillere som respekterer hverandre.

Sky Sports-ekspert på spansk fotball, Guillem Balague, kom denne uken ut med boken «Messi». Der hevder han at Ronaldo omtaler Messi som en «drittsekk» når han snakker med lagkameratene i garderoben.

- Ifølge noen Real Madrid-spillere, har CR7 et kallenavn for Messi i garderoben: «motherf***r», og når han ser noen fra klubben snakke med Leo, blir vedkommende også døpt «motherf***r», skriver Balague.

Påstandene fra Guillem Balague fikk Real Madrid-spilleren til å skrive et innlegg på sin egen Facebook-side i går kveld. Der varsler han at han vil gå til søksmål mot forfatteren.

- Det sirkulerer påstander om at jeg angivelig skal ha kommet med støtende bemerkninger om Lionel Messi. Dette er absolutt ikke riktig, og jeg har forsikret meg om at advokaten min til saksøke de som står ansvarlig for påstandene. Jeg har all mulig respekt for mine profesjonelle kollegaer, og Messi er intet unntak, skriver Ronaldo på Facebook.

Ronaldo og Real Madrid stakk av med seieren i årets første El Clásico, på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu. Da scoret portugiseren utligningsmålet fra straffemerket, etter en hands av Gerard Piqué.

Med 18 ligamål på de første 11 kampene, er han Europas desidert mest målfarlige spiller om dagen, mens Lionel Messi så langt har scoret syv.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling