Ronaldo rykket ut på Facebook etter påstander om at han kaller Messi for «drittsekk»

Truer forfatter med søksmål.

SØKSMÅL: Cristiano Ronaldo truer med søksmål etter påstander om at han kaller Lione Messi for «drittsekk» når han er med lagkameratene i garderoben. Foto: AP Photo / Keystone,Steffen Schmidt / NTB Scanpix
SØKSMÅL: Cristiano Ronaldo truer med søksmål etter påstander om at han kaller Lione Messi for «drittsekk» når han er med lagkameratene i garderoben. Foto: AP Photo / Keystone,Steffen Schmidt / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo og Lionel Messi kjemper om det meste, men framstår som to spillere som respekterer hverandre.

Sky Sports-ekspert på spansk fotball, Guillem Balague, kom denne uken ut med boken «Messi». Der hevder han at Ronaldo omtaler Messi som en «drittsekk» når han snakker med lagkameratene i garderoben.

- Ifølge noen Real Madrid-spillere, har CR7 et kallenavn for Messi i garderoben: «motherf***r», og når han ser noen fra klubben snakke med Leo, blir vedkommende også døpt «motherf***r», skriver Balague.

Påstandene fra Guillem Balague fikk Real Madrid-spilleren til å skrive et innlegg på sin egen Facebook-side i går kveld. Der varsler han at han vil gå til søksmål mot forfatteren.

- Det sirkulerer påstander om at jeg angivelig skal ha kommet med støtende bemerkninger om Lionel Messi. Dette er absolutt ikke riktig, og jeg har forsikret meg om at advokaten min til saksøke de som står ansvarlig for påstandene. Jeg har all mulig respekt for mine profesjonelle kollegaer, og Messi er intet unntak, skriver Ronaldo på Facebook.

Ronaldo og Real Madrid stakk av med seieren i årets første El Clásico, på Real Madrids hjemmebane Santiago Bernabéu. Da scoret portugiseren utligningsmålet fra straffemerket, etter en hands av Gerard Piqué.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer