Ronaldo rystet av avisoppslag

Et oppslag i den spanske sportsavisen Marca rystet både superstjernen Ronaldo og resten av Inter-troppen da de kom til Spania for å møte Real Madrid i onsdagens mesterliga-kamp.

På forsiden hadde avisen et stort bilde av hotellrommet hvor Ronaldo fikk et illebefinnende i timene før VM-finalen mot Frankrike med tittelen: «Real Madrid blir hans mareritt». Etterfulgt av «Ronaldo møter sin egen panikk: har han kommet seg etter VM?».

Bak meg

- Jeg kan ikke nekte for det, den forsiden plager meg. Men jeg vil bare si at jeg har hatt to måneder uten fotball, og at jeg har lagt hele den episoden bak meg. Akurrat nå ser jeg bare framover. Jeg har virkelig lyst til å spille denne kampen, og jeg har virkelig lyst til å score mot Real Madrid, sa Ronaldo til spanske journalister.

- Jeg har mange grunner å ville lykkes, og jeg trenger ikke slikt som dette, tilføyde han.

Ikke i toppform

Ronaldo understreket videre at han ikke er 100 prosent i toppform, men at han er på god vei. Han gledet seg til å spille, men var ikke like begeistret over at landslagskollega og Real Madrid-motstander Roberto Carlos hadde snakket så åpent om Ronaldos problemer på VM-finaledagen.

- Roberto Carlos er en god venn og jeg håper det fortsetter slik. Men jeg ber om at han ikke lenger blander seg inn i mitt privatliv og snakker med pressen om det. Hvis han har noe han vil si meg har han telefon-nummeret mitt. Han kan ringe akkurat når han vil. Men han burde ikke snakke mer om meg. Det er ikke riktig.

(NTB-AFP)