Ronaldo savner United-supporterne

Ber publikum på Santiago Bernabeu se og lære.

IKKE SKREMMENDE NOK: Cristiano Ronaldo mener at publikum på mektige Santiago Bernabeu ikke er skremmende nok for gjestende lag. Derfor ber han Real-supporterne om å ta lærdom av hvordan man støtter oppunder laget sitt i Manchester United.Foto: SCANPIX/REUTERS/Juan Medina
IKKE SKREMMENDE NOK: Cristiano Ronaldo mener at publikum på mektige Santiago Bernabeu ikke er skremmende nok for gjestende lag. Derfor ber han Real-supporterne om å ta lærdom av hvordan man støtter oppunder laget sitt i Manchester United.Foto: SCANPIX/REUTERS/Juan Medina Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Det er blitt sagt og skrevet mye om stemningen på Old Trafford, og den generelle oppfatningen er at lydnivået har blitt lavere og lavere i takt med at arenaen har blitt større og større og tilskuerne mer og mer bortskjemte med suksess.

Likevel kan Manchester Uniteds hjemmebane være et skremmende sted å befinne seg for gjestende lag - særlig i klassiske rivaloppgjør og på store europeiske kvelder.

Akkurat det er et av aspektene ved engelsk fotball Cristiano Ronaldo savner i sin nye hverdag som «galactico» i Real Madrid, hvor tilskuernes forventningsnivå - om mulig - er enda høyere enn i Manchester.

- Vi vet at vi har en plikt til å underholde, men det er ikke bestandig mulig. Vi prøver alltid vårt beste, men noen ganger spiller ikke laget opp mot sitt beste, og da kunne supporterne gitt oss mer støtte. For eksempel var Manchester United-fansen veldig truende for lag som Liverpool og Manchester City. Dersom våre supportere hadde forsøkt å gjøre det samme, ville det være til det bedre for alle. Spillerne ville ha fått et ekstra løft, sier Ronaldo, ifølge Marca. - Ferguson gir opp VidicOm Real Madrid ikke kan importere engelsk stemning til mektige Santiago Bernabeu, har man med sine tilsynelatende ubegrensede økonomiske ressurser definitivt muligheten til å hente spillere fra øverste hylle fra Premier League - noe Ronaldo og Xabi Alonso er eksempler på.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer