Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo scoret fire mål på én omgang da Real Madrid knuste Celta

Fra 1-0 ved halvtid til 7-1.

BØTTET INN: Cristiano Ronaldo slo til med fire fulltreffere da Celta ble slått hele 7-1 i serien lørdag. Likevel er det fortsatt langt opp til tabelltoppen for Real Madrid.
 Foto:  AFP / GERARD JULIEN / NTB Scanpix
BØTTET INN: Cristiano Ronaldo slo til med fire fulltreffere da Celta ble slått hele 7-1 i serien lørdag. Likevel er det fortsatt langt opp til tabelltoppen for Real Madrid. Foto: AFP / GERARD JULIEN / NTB Scanpix Vis mer

Cristiano Ronaldo slo til med fire fulltreffere da Celta ble slått hele 7-1 i serien lørdag. Likevel er det fortsatt langt opp til tabelltoppen for Real Madrid.

Portugisiske Pepe scoret etter 40 minutters spill, mens landsmannen Ronaldo doblet ledelsen fem minutter etter hvilen på Santiago Bernabéu. Angrepsstjernen satte inn sitt annet mål for dagen etter 58 minutter.

Celta reduserte til 3-1 ved Iago Aspas etter 62 minutter, men det ble kun ett trøstemål for gjestene. Ronaldo økte nemlig til 4-1 etter 65 minutter, men han ga seg ikke med det. Ni minutter senere la han på til 5-1. Jese og Gareth Bale pyntet ytterligere på resultatet. Til slutt endte det med seksmålsseier til hovedstadslaget.

Seieren gjør at Real og manager Zinedine Zidane fortsatt er tabelltreer i den spanske eliteserien, men avstanden opp til serieleder Barcelona er på ni poeng. Barcelona har dessuten en kamp til gode på Real. Det har også tabelltoer Atlético, som er poenget foran bynaboen. Atlético gjester Valencia søndag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media