Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo scoret sitt 19. mål på 17 kamper

Cristianos dobbel sikret Real-seier.

DYNAMISK DUO: Karim Benzema i bakgrunnen mens Cristiano Ronaldo og Angel di Maria gratulerer hverandre med scoring under kveldens møte med Getafe. Etter to nettkjenninger i kveld står Ronaldo nå med 19 ligamål på 17 kamper så langt denne sesongen. 29 på 29 dersom man tar med alle turneringer for klubb og landslag.Foto: SCANPIX/AFP/DOMINIQUE FAGET
DYNAMISK DUO: Karim Benzema i bakgrunnen mens Cristiano Ronaldo og Angel di Maria gratulerer hverandre med scoring under kveldens møte med Getafe. Etter to nettkjenninger i kveld står Ronaldo nå med 19 ligamål på 17 kamper så langt denne sesongen. 29 på 29 dersom man tar med alle turneringer for klubb og landslag.Foto: SCANPIX/AFP/DOMINIQUE FAGET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Cristiano Ronaldo og Real Madrid startet det nye fotballåret med 3-2-seier over Getafe. Det er fortsatt to poeng opp til Barcelona på tabelltoppen.

Mesut Özil og Ronaldo (straffe) ga Real 2-0-ledelse borte mandag. Det tok bare 19 minutter.

Dani Parejo reduserte for vertene etter en halvtime. Ronaldo var i siget og la på til 3-1 et snaut kvarter inn i 2.-omgangen.

Alvaro Arbeloa ble så utvist for to gule kort. Han handset etter 82 minutter og ble sendt i garderoben.

Juan Albin Leites skapte full spenning da han skjøt inn 2-3 fem minutter før slutt.

Getafe øynet en liten sensasjon, men fikk bare med seg et knepent tap. Real la alle mann i forsvar på slutten.

Siste sjanse
Barcelona vant sesongens første «El Clásico»-møte i utklassingsstil. Real får en sjanse til å rette opp inntrykke. Det skjer i midten av april.

Da møtes gigantklubbene i Madrid. Ved poenglikhet teller innbyrdes oppgjør i Spania.

Michael Laudrups Mallorca slo nyopprykkede Hercules 3-0. N''Sue, Víctor Casadesús og Pereira scoret målene i løpet av 13 spilleminutter.

Vadim Demidov (24) var ikke i troppen til Real Sociedad som tapte 1-2 borte mot bunnlaget Zaragoza. Braulio avgjorde på overtid for hjemmelaget som forsvant bort fra jumboplassen.

Atlético Madrid skuffet stort og maktet bare 0-0 hjemme mot Racing Santander.

Villareal er oppe på tredjeplass (ti poeng bak Barcelona) etter 2-0 over Almeria.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!