Real Madrid - Apoel:

Ronaldo scoret to da Apoel og Ghayas Zahid var sjanseløse

Norsk debut på Santiago Bernabeu.

  • Real Madrid - Apoel 3-0

(Dagbladet): Real Madrid var overlegne i det meste mot kypriotiske Apoel i Champions League i kveld. De spanske mesterne hadde full kontorll, men uten å imponere voldsomt.

Dette var også Champions League-debuten til tidligere Vålerenga-spiller Ghayas Zahid, som kom inn etter 73 minutter for bortelaget. Zahid dro fra Vålerenga til Apoel for to uker siden.

I løpet av de drøyt 17 minuttene på banen, fikk ikke nordmannen utrettet det helt store, men noen små, fine involveringer rakk han å ta del i.

Ronaldo x 2

Ellers var det Cristiano Ronaldo som var kveldens mann på Santiago Bernabeu.

Først satte han inn 1-0 fra bakre stolpe etter 12 minutter. En fin pasning fra Gareth Bale spilte Ronaldo helt fri.

Ronaldo doblet også til 2-0 på straffe etter 51 minutter. Real Madrid hadde full kontroll i 1. omgang, men uten å storspille.

Da Sergio Ramos økte til 3-0 etter 61 minutter var absolutt all tvil lagt til side. Ramos scoret med et frekt brassespark fra fem-seks meter.

Real Madrid vant Champions League forrige sesong - og fikk en prikkfri åpning på turneringen også nå.

Spurs gode

I samme gruppe - gruppe H - vant Tottenham 3-1 mot Borussia Dortmund.

Publikum trengte ikke å vente lenge på mål i London. Borussia Dortmund var uten baklengsmål på bortebane i 331 minutter da Kane i det 4. minutt spilte fram Son Heung-min, skriver NTB Sørkoreaneren herjet med Sokratis Papastathopoulos og scoret fra spiss vinkel.

Det gikk bare noen minutter før Andrej Jarmolenko utlignet med et vakkert mål, men før kvarteret var spilt var Tottenham foran for godt. Kane leverte en god kopi av Sons mål da han herjet med Ömer Toprak og scoret ved nærmeste stolpe.

Gjestene hadde ballen mest på Wembley, men Tottenham var giftigere, og Kane satte inn 3-1 etter en time på pasning fra Christian Eriksen. I hans fjerde mesterligakamp var det spissens fjerde mål.

Han har langt igjen til Ronaldos fangst, men onsdag var han på høyde med portugiseren og ga Tottenham en vel så god start på mesterligahøsten som Real Madrids.

Gruppe E:

Liverpool (England) – Sevilla (Spania) 2-2 (2-1), Maribor (Slovenia) – Spartak Moskva (Russland) 1-1 (0-0).

Gruppe F:

Feyenoord (Nederland) – Manchester C. (England) 0-4 (0-3), Sjakhtar Donetsk (Ukraina) – Napoli (Italia) 2-1 (1-0).

Gruppe G:

Leipzig (Tyskland) – Monaco (Frankrike) 1-1 (1-1), Porto (Portugal) – Besiktas (Tyrkia) 1-3 (1-2).

Gruppe H:

Real Madrid (Spania) – APOEL Nikosia (Kypros) 3-0 (1-0), Tottenham (England) – Borussia Dortmund (Tyskland) 3-1 (2-1).