Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo sendt på sykehus

Kom tilbake klokka ett i natt.

(Dagbladet.no:) Den brasilianske superspissen Ronaldo var så svak på tirsdag at han nesten så syk ut.

I går kveld ble han sendt på sykehus, etter at han klaget over svimmelhet og hodepine, melder nyhetsbyrået Reuters.

Han ble kjørt tilbake til Brasil-leiren klokka ett i natt, og skal etter planen trene med resten av laget i dag.

- Ronaldo er helt fin. Han var bare litt svimmel, og det er ingenting alvorlig. Han gjennomgikk noen tester på en klinikk, og alt er ok, sier Brasil-talsmann Rodrigo Paiva til Associated Press.

29-åringen er med i sitt fjerde verdensmesterskap, og ble pepet ut da han ble byttet ut med Robinho i 1-0-seieren mot Kroatia for to dager siden.

Til tross for dette sa Brasil-sjef Carlos Parreira umiddelbart etter kampen at Ronaldo kommer til å starte også neste kamp.

- Ronaldo starter, han er på laget. Han trenger bare å komme inn i rytmen, han er en spiller som kan avgjøre kamper. Han har ikke spilt en skikkelig kamp på to måneder, det er ikke så rart at han virker tung, sier Brasil-sjefen.

Ronaldo har spilt 100 landskamper for Brasil, og har satt seg som mål om å ta igjen Gerd Müllers VM-rekord på 14 scoringer. Brasilianeren er to mål unna.

SVAK: Ronaldo var rett og slett dårlig på tirsdag, og ble byttet ut. Foto: AP
SVAK: Ronaldo var rett og slett dårlig på tirsdag, og ble byttet ut. Foto: AP Vis mer

Også før VM-finalen i 1998 var Ronaldo syk. Han spilte likevel, men var en skygge av seg selv.

• Les Esten O. Sæthers kommentar: Ronaldo - en ruslebiff

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling