Ronaldo senket Liverpool til stående Anfield-applaus

Hyllet sin gamle erkerival.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Liverpool - Real Madrid 0-3 (0-3)

(Dagbladet:) Real Madrid har aldri vunnet mot Liverpool, og Cristiano Ronaldo har aldri scoret på Anfield.

Sånn, da har vi skrevet den setningen for siste gang.

Ronaldos 20. i høst For nå gjelder ingen av delene mer: De regjerende Champions League-mesterne spilte mesterfotball den siste halvtima av førsteomgangen, og la da grunnlaget for en fantastisk seier på Anfield.

I sentrum var den som trives aller best nettopp i sentrum: Cristiano Ronaldo. Oppasser Glen Johnson startet positivt mot giganten, men da James Rodriguez vippet ballen i bakrommet etter 22 minutter, var verken han eller noen andre av Liverpools forsvarere med på notene. Ronaldo plasserte inn sitt 20. mål for sesongen, på totalt 14 kamper. Av de 98 klubbene som spiller i de fem beste ligaene i Europa, har bare fire scoret flere seriemål til sammen enn det Ronaldo har alene for Real (i alle turneringer) så langt i høst.

- Jeg er glad, sier han i intervjuet vist på Viasat etter kampslutt. - Det er en utrolig følelse. Og endelig har jeg scoret her. Vi vet det er et vanskelig sted å komme til, men vi spilte fantastisk, spesielt de første 45 minuttene, sier Ronaldo. Nå mangler han ett mål på å tangere Raúls rekord på 72 Champions League-scoringer. - Det bekymrer meg ikke. Jeg vet jeg kommer til å slå den, og Messi er nær også. Jeg er fornøyd med at vi har ni poeng, sier Ronaldo, som svarer slik han må når intervjueren spør om Real Madrid kan bli første klubb til å vinne Champions League to år på rad: - Hvorfor ikke?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer