TRENER FO RFULLT: Ronaldo er i rute til å få med seg onsdagens semifinale i mesterligaen, for mandag gjennomførte han en full treningsøkt med lagkameratene i Real Madrid. Foto: EPA/BERND THISSEN/NTB Scanpix
TRENER FO RFULLT: Ronaldo er i rute til å få med seg onsdagens semifinale i mesterligaen, for mandag gjennomførte han en full treningsøkt med lagkameratene i Real Madrid. Foto: EPA/BERND THISSEN/NTB ScanpixVis mer

Ronaldo ser ut til å rekke den viktige semifinalen i Champions League

Trener for fullt.

Ronaldo er i rute til å få med seg onsdagens semifinale i mesterligaen, for mandag gjennomførte han en full treningsøkt med lagkameratene i Real Madrid.

Han håper fortsatt det skal være mulig for ham å være i startelleveren i den første kampen mot Bayern München, selv om han har misset de fire siste kampene på grunn av en kneskade.

Det er også helt klart at Real Madrid trenger å ha med toppscoreren sin, som har 14 mål i mesterligaen til nå i år. Det er tangering av rekorden for en enkelt sesong.

«Cristiano Ronaldo gjennomførte hele treningsøkten med lagkameratene sine», slo den spanske toppklubben fast på nettsiden sin. Laget jakter sin tiende mesterligatriumf, og det er ingen hemmelighet at den gjør alt den kan for å få med Ronaldo til onsdagens kamp.

Gareth Bale som avgjorde den spanske cupfinalen for Real Madrid onsdag i forrige uke, kunne ikke trene mandag på grunn av influensa, men klubben har ikke gitt ytterligere kommentarer til Bales tilstand. Det er ukjent om klubbledelsen regner med om han kan spille eller ikke i onsdagens semifinale.

(NTB)