Ronaldo sier Danmark mangler klassespillere

- Han skal klaskes ned, svarer Palermo-stopper Simon Kjær.

TENNER DANSKENE: Cristiano Ronaldo minner danskene om at de har hatt høyere stjernefaktor enn de har i øyeblikket. Det tenner de rød-hvite foran lørdagens VM-kvalik i Parken. Estela Silva, EPA/Scanpix
TENNER DANSKENE: Cristiano Ronaldo minner danskene om at de har hatt høyere stjernefaktor enn de har i øyeblikket. Det tenner de rød-hvite foran lørdagens VM-kvalik i Parken. Estela Silva, EPA/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Dansk seier i de gjenstående hjemmekampene mot Portugal og Sverige kan være meget nyttige for det norske VM-håpet.

På lørdag kommer Portugal til Parken i København.

Og gjestenes største stjerne har allerede klart å hisse på seg danskene med sin noe kritiske situasjonsrapport om dansk landslagsfotball:

- Det er ikke et landslag jeg frykter. Naturligvis har vi den respekten som de fortjener, for de slo oss blant annet sist gang. Men når jeg tenker på Danmark tidligere, tenker jeg på Michael Laudrup og Peter Schmeichel. De var fantastiske internasjonale profiler som alle beundret og hadde enorm respekt for. I dag mener jeg at Danmark ikke har slike internasjonale klassespillere. De har et sterkt kollektiv og en dyktig trener, og det betyr også en hel del, sier Ronaldo til B.T.

- Dumt av hamSett fra utsiden, her enda lengre nord, kan det vel egentlig ses som en temmelig nøktern og presis beskrivelse av tilstanden i dansk fotball. Men danskene lar seg fornærme.

«Ronaldo håner Danmark» er overskriften i B.T.s egen nettutgave, og uttalelsene har også tent noen av de danske spillerne.- Det er dumt av Cristiano Ronaldo om han kommer opp hit til kampen i Parken og ikke frykter oss. Da er de dumme, portugiserne, sier danskenes førstekeeper Thomas Sørensen, som går glipp av kampen på grunn av karantene.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer