Ronaldo skal slanke bort åtte kg.

Vil ned i VM 2002-matchvekta.

Ronaldo sier at han er åtte kilo for tung. Derfor skal han i gang med et omfattende slankeprogram for å komme i matchvekt.

- Jeg er 1,84 meter høy og veier 95 kg akkurat nå. Da jeg spilte i VM i 2002 var vekten min 87 kg. Jeg håper å komme tilbake på det nivået. Det er ingen tvil om at jeg må slanke meg, dersom jeg skal komme tilbake på et brukbart nivå igjen, sa han i et TV-program hjemme i Brasil.

Ronaldo ødela en sene i kneet i en kamp mot Livorno i februar. Det er ventet at han trenger minst sju måneder før han kan være tilbake på banen for Milan igjen.

- Etter skaden holdt jeg senga i en måned. Nå er jeg godt i gang med alternativ trening som sykling og svømming, sa han i TV-intervjuet.

(NTB)

DA: Under VM i 2002, som Brasil vant etter å ha slått Tyskland i finalen, så Ronaldo slik ut. Han ble mesterskapets toppscorer med åtte mål. Foto: JERRY LAMPEN/REUTERS/SCANPIX
DA: Under VM i 2002, som Brasil vant etter å ha slått Tyskland i finalen, så Ronaldo slik ut. Han ble mesterskapets toppscorer med åtte mål. Foto: JERRY LAMPEN/REUTERS/SCANPIX Vis mer
Ronaldo skal slanke bort åtte kg.
NÅ: Ronaldo er her fotografert i Inter-drakt før i februar, før han ble skadd.