Ronaldo skrek på lagkameratene fra benken etter 0-2-tap for Dortmund

Men Real Madrid er videre til semifinalen.

(Dagbladet): Borussia Dortmund - Real Madrid 2-0 (sammenlagt 2-3).

Real Madrid vant den første kvartfinalen mot Borussia Dortmund 3-0.

I kveld var det Dortmund som hadde hjemmebanefordelen, men som også hadde mest press på seg siden de lå tre mål bak fra forrige kamp, og sto uten noen bortemål.

Det var hjemmelaget som presset mest, men de klarte bare å score to mål, og dermed er det Real Madrid som er klare for semifinalen i Champions League.

- Kanskje det er bra for oss å få en sånn vekker som det der fra tid til tid. Det er bedre at den kom i kveld, og ikke i en av kampene vi har igjen, sier Real Madrid-keeper Iker Casillas til Champions Leagues offisielle hjemmeside etter kampen.

- Det første målet vi slapp inn var vår feil, og det andre kom også etter en feil på midten. Vi brant også en straffe. Det som er bra er at vi visste hvordan vi skulle takle å være under press.

Stolt av laget - Etter første omgang følte vi at vi kunne score fire eller fem mål, sa Dortmunds midtbanespiller Oliver Kirch.

Dortmund-forsvarer Mats Hummels forteller at hjemmefansen virkelig støttet laget.

- Fansens støtte var helt fantastisk. Vi kunne nesten ikke gi instruksjoner til hverandre på banen i førsteomgang fordi de heiet så høyt.

Også Dortmund-trener Jürgen Klopp var stolt av spillerne sine etter kampen.

- Da jeg ga en high five til Neven Subotic etter kampen fortalte han meg hvor stolt han er over å være en del av dette laget, og det er akkurat sånn jeg også føler det, sier han.

— Dette er en kamp for arkivene. De må lage en video, og alle lag som taper første kamp 0-3 må få se den for å overbevise dem om at det fortsatt er mulig, sa han etter 2-0-seieren.

Tvilsom straffe Etter 16 minutter fikk Real Madrid tildelt straffe av dommer Skomina, etter at Piszczek handset innenfor 16-meteren, men det ser ikke ut som at han gjorde det med vilje.

Di Maria tok straffen, men skled i det han skulle skyte, og Weidenfeller slang seg til rett side og reddet.

Doblet Marco Reus sendte hjemmelaget i ledelsen etter en Real Madrid-tabbe i det 25 minuttet.

12 minutter senere sendte samme mann Dortmund opp i en 2-0-ledelse etter nok en tabbe i Real Madrid-forsvaret.

Ronaldo har slitt med en kneskade, og måtte forlate gårsdagens trening før slutt. Han satt derfor på benken i dagens kamp, men reiste seg og slo oppgitt ut med armene til lagkameratene fra sidelinja da Dortmund gikk opp i 2-0-ledelsen.

Dortmund gikk til pause med en 2-0-ledelse, 2-3 sammenlagt.

Real Madrid fikk den første store sjansen i andreomgang, da Bale kommer seg gjennom, men Weidenfeller har ingen problemer med å redde.

Sjanse-fest Dortmund presset kraftig utover i kampen.

De hadde flere store sjanser i andreomgang, og Real Madrid-supporterne skal være glad for at ingen av dem ga scoring, for det var nære på flere ganger.

Ronaldo forble sittende på benken, men Borussia Dortmund klarte ikke å score flere mål, og Ronaldo kunne juble sammen med resten av Real Madrid-laget for semifinalen i Champions League.