Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo slakter seg selv og laget

- Elendig over hele banen.

(Dagbladet): Det var en svært skuffet Cristiano Ronaldo som møtte pressen etter Real Madrids knusende nederlag mot byrival Atlético.

- Vi spilte elendig over hele banen gjennom hele kampen. Det er en dag å glemme for Real Madrid. Vi skal ikke tape 4-0, sier superstjerna i mixed sone, ifølge Marca

Stjernegalleriet ble feid av banen av hardtarbeidende Atlético-spillere.

To mål i hver omgang og et fjellstøtt forsvar ga dem tre fortjente poeng.

- Min mening er at vi ikke var klare til kamp, verken mentalt eller fysisk. Men vi skal ikke bruke det som en unnskyldning, fortsetter Ronaldo.

På de to siste sesongene har Atlético Madrid slått fjorårets Champions League-vinnere tre av fire ganger i La Liga.

Målforskjellen fra de fire oppgjørene er 9-3 favør Atlético.

Før Atléticos serietriumf mot Real Madrid i fjorårets sesong, hadde de hvitkledde vunnet ni derby på stripe og ikke tapt siden 1999/2000-sesongen mot Atlético i La Liga.

- Det er et faktum at vi ikke har slått dem i de siste oppgjørene. Vi må finne tilbake til det Real Madrid vi pleide å være mot Altético, forklarer Ronaldo.

Tapet gjør at serien kampen om seriegullet er langt mer åpen enn den ville vært med borteseier. Barcelona og Atlético Madrid er fire poeng bak Real Madrid, og katalanerne har én kamp mindre spilt.

Det bekymrer ikke Ronaldo.

- Jeg er sikker på at vi kommer til å vinne serien igjen. I dag gjorde vi veldig store feil fordi laget manglet den riktige holdningen og var trøtte.