Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Ronaldo slipper voldtekts-tiltale

Ikke nok bevis.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): For tre uker siden tilbrakte Manchester United-ving Cristiano Ronaldo sju timer i avhør etter voldtektspåstander fra to kvinner.

Nå ser det ut til at portugiseren slipper tiltale i saken, skriver londonavisa Evening Standard.

Påtalemyndigheten kommer i løpet av noen dager til å bestemme seg for at det ikke finnes tilstrekkelig med beviser mot 20-åringen, mener avisa.

Fotballstjernen hevder selv at anklagene mot ham er falske. Seinere har en av de to kvinnene trukket tilbake anmeldelsen mot United-stjernen.

Offisielt har påtalemyndighetene ikke bestemt seg. Dersom tiltalen droppes, havner saken i skuffen på samme måte som anklagene mot Titus Bramble (Newcastle) og Carlton Cole i september i fjor.

De to ble beskyldt for å ha voldtatt en 17-åring på et hotell i London, men saken kom aldri opp i retten.

Ronaldo fikk beskyldningene mot seg etter en hotellnatt i den britiske hovedstaden, da han og en portugisisk kamerat tok med seg to kvinner til en suite.

PS! Ronaldo har fått forlenget kontrakten sin i United fram til 2010.

SLIPPER SAK? Ei britisk avis er sikker på at Cristiano Ronaldo ikke blir dratt i retten tiltalt for voldtekt. Foto: Scanpix/Reuters
SLIPPER SAK? Ei britisk avis er sikker på at Cristiano Ronaldo ikke blir dratt i retten tiltalt for voldtekt. Foto: Scanpix/Reuters Vis mer
PÅ BANEN: Ronaldo har spilt for United hele tida mens saken er blitt etterforsket. Her mot Lille.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!