Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Real Madrid herjet med Deportivo

Ronaldo sparket til blods da Real Madrid knuste Deportivo

Både Ronaldo og Bale var tilbake på scoringslisten da Real Madrid vant for første gang siden begynnelsen av desember.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(NTB/Dagbladet): Deportivo La Coruña tok ledelsen borte mot Real Madrid, men to mål hver av Gareth Bale og Cristiano Ronaldo bidro til at vertene til slutt vant hele 7-1.

Det var likevel ikke Ronaldos seriemål nummer fem og seks for sesongen som kom i størst fokus. Da portugiseren headet inn sitt andre og Real Madrids sjette for aftenen fikk Ronaldo en støvel i ansiktet.

Real Madrids storstjerne ble liggende og blødde kraftig fra et kutt over venstre øret. På vei ut av banen tok Ronaldo tak i legens telefon for å selv sjekke hvor ille kuttet var.

Portugiseren kunne ikke fullføre med kuttet, og siden Real Madrid hadde brukt alle byttene avsluttet hovedstadslaget med ti mann på banen.

Rask vending

– Spillerne trengte en kamp som denne, en seier med mange mål. Nå må vi bygge videre på dette, sa Zidane.

Adrián sendte Deportivo i føringen etter 23 minutters spill på Santiago Bernabéu, men Nacho utlignet kun ni minutter etter. Tre minutter før hvilen sørget Bale for 2-1 til vertene.

Etter pause hadde gjestene lite å stille opp med. Bale la på til 3-1 etter 58 minutter, før Luka Modric sørget for 4-1 ti minutter senere.

Kampen var i realiteten avgjort, men Real ga seg ikke med fire. Cristiano Ronaldo sørget for både 5-1 og 6-1, mens også Nacho fikk dagens annen scoring helt på tampen, noe som gjorde at hjemmefansen kunne feire en overbevisende seksmålsseier til slutt.

Slo tilbake

Zidanes mannskap slo dermed hardt tilbake etter at laget lørdag kveld ble skjøvet ut av topp fire i La Liga.

– Vi spilte en perfekt kamp, oppsummerte Casemiro.

Hovedstadslaget klatret tilbake til fjerdeplassen. Laget er fem poeng bak Valencia og åtte bak byrival Atlético, men har en kamp til gode på begge.

Serieleder Barcelona vant sent søndag kveld hele 5-0 borte mot Betis og er hele 19 poeng foran Real Madrid, og det hjelper ikke mye at også Barcelona har spilt en kamp mer enn Zidanes menn.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!