Fotball-VM 2018, gruppe B: Iran-Portugal 1-1

Ronaldo spente bein på seg selv. Det kan koste ham en tittel i VM

Cristiano Ronaldo spiller to VM i Russland – ett for Portugal, og ett for seg selv. Mot Iran kunne fort begge deler gått i vasken.

HAN VET DET SELV: Et brent straffespark og til slutt et straffespark i mot som ga Iran 1-1 ødela alt for Portugal og Cristiano Ronaldo. Straffemissen kan koste ham toppscorertittelen til slutt. Irans utlikning betyr Uruguay i åttendedelsfinalen og gjør veien videre veldig mye vanskeligere for Portugal. Foto: AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE
HAN VET DET SELV: Et brent straffespark og til slutt et straffespark i mot som ga Iran 1-1 ødela alt for Portugal og Cristiano Ronaldo. Straffemissen kan koste ham toppscorertittelen til slutt. Irans utlikning betyr Uruguay i åttendedelsfinalen og gjør veien videre veldig mye vanskeligere for Portugal. Foto: AFP PHOTO / Filippo MONTEFORTE Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Iran-Portugal 1–1 (0–1)

VIDEO ASSISTERT DØMMING gjør ikke fotballen noen tjenester når dommeren er dårlig. Enrique Cáceres fra Paraguay er en sånn dommer. I Saransk kunne han veltet en stor tue. Heldigvis klarte han ikke det. Men straffesparket han forærte Iran på overtid, etter å ha konsultert videobildene som fortalte at det ikke var straffespark, ga Spania Russland i den neste kampen, den letteste veien videre.

Det irriterer Portugal som skal opp mot veldig mye sterkere Uruguay.

Jeg er sikker på at det irriterer en viss målscorer også.

MEN CRISTIANO RONALDO kan skylde seg mest sjøl. Han hadde en dårlig dag fram til Portugal fikk straffespark etter 53 minutter. Med missen fra elleve meter ble den enda dårlige.

SJU MINUTTER FØR slutt var elendigheten et gult kort etter en korrekt dommeravgjørelse (!) fra å ende i katastrofe. Med rødt kort på toppen av et mislykket straffespark ville fort både Portugals og Ronaldos VM vært ødelagt. Russland i åttendedelsfinalen var selvfølgelig en bonus fram til tilleggstida, men da det også røyk var det bare trøstepremien tilbake.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer