IKKE FLAU: Cristiano Ronaldo poserer splitter naken på forsida av spanske Vogue. Foto: NTB Scanpix og Vogue (innfelt)
IKKE FLAU: Cristiano Ronaldo poserer splitter naken på forsida av spanske Vogue. Foto: NTB Scanpix og Vogue (innfelt)Vis mer

Ronaldo splitter naken på forsida av Vogue

Sammen med modellkjæresten.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo er ikke fremmed for å vise fram sin veltrente kropp. Nå stiller superstjernen opp naken i juni-utgaven av spanske Vogue.

Portugiseren pryder forsida sammen med modellkjæresten, russiske Irina Shayk (28), som for anledningen har valgt å overlate det meste til fantasien. Begge stjernene er veldig ettertraktet, og magasinet har skapt en skikkelig kioskvelter.

Inne i bladet kan du blant annet se et bilde av paret i mer hverdagslig positurer der Cristiano Ronaldo sitter på en seng og trikser med ballen, mens kjæresten holder en mobiltelefon.

Shayk slo for alvor igjennom da hun i 2007 stilte opp i «Swimsuit»-utgaven til det amerikanske sportsmagasinet Sports Illustrated, og har etter dette jobbet for blant andre Replay, Xti og Guess.

Hun nekter å kle seg naken, men lettkledd er hun derimot ofte. I oktober i fjor hadde hun blant annet et oppdrag for Beach Bunny swimwear, hvor hun viste fram badedrakter.

Superpar For rundt fire år siden ble Cristiano Ronaldo og den russiske supermodellen et par. De møttes etter at de to stilte opp i en kampanje for Armani Exchange sammen.

Shayk forteller at det hjelper dem begge at de lever et liv i rampelyset.

- Han forstår meg og mitt arbeid perfekt, noe som er veldig viktig for meg. Jeg er lidenskapelig opptatt av yrket mitt, og jeg elsker å reise. Så jeg trenger en partner som forstår hva jeg gjør og gir meg energi til å gjennomføre det, røper Shayk.

Tålmodig Hun forteller at Ronaldo må være tålmodig når han omgår sin kjæreste.

- Noen ganger kan jeg være en svært utfordrende person.  Jeg prøver å gi det tilbake ved å gi ham min fulle støtte hvis han trenger det, sier modellkjæresten.

Cristiano Ronaldo har også gjort flere modelloppdrag ved siden av fotballen. Han lanserte blant annet sin egen undertøyskolleksjon tidligere i år.