Ronaldo starter kontraktssamtaler

Men vil til Spania om en «to, tre fire, fem år».

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo, en av Premier Leagues beste spillere denne sesongen, har innledet kontraktssamtaler med Manchester United.

- Vi har snakket sammen, og håper å komme fram til enighet så raskt som mulig, sier spilleren til den portugisiske radiokanalen Antena 1, ifølge både BBC og Sky Sports.

- Jeg vil spille i Spania

22-åringen har i dag en kontrakt med varighet til 2010. Men «de røde djevlene» ønsker sjølsagt å sikre at de beholder kantspilleren også utover den tid.

Men i kulissene lurer de spanske storklubbene Barcelona og Real Madrid, og sjøl om kantspilleren sier han vil bli på Old Trafford, ønsker han seg også til Spania.

- Jeg vil spille i Spania en dag, men akkurat nå er jeg fornøyd med tilværelsen i Manchester, sier portugiseren.

Blir noen år til

Hvor lenge? Tja ... Han antyder at han iallfall blir i England enda «to, tre fire, fem år», som han uttrykker det.

STUPER I DET: Cristiano Ronaldo har innledet kontraktssamtaler med Manchester United, men han legger samtidig ikke skjul på at han ønsker seg til en spansk klubb på litt sikt. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX
STUPER I DET: Cristiano Ronaldo har innledet kontraktssamtaler med Manchester United, men han legger samtidig ikke skjul på at han ønsker seg til en spansk klubb på litt sikt. Foto: JON SUPER/AP/SCANPIX Vis mer

Ronaldo ankom Manchester United fra Sporting Lisboa for 12 millioner pund (143,5 millioner kroner etter dagens valutakurser) i 2003.

Han skrev da under på en femårskontrakt, til 2008, men i 2004 ble den avtalen forlenget med to ekstra år.