SVARTE PÅ KRITIKKEN: Ronaldo viste hvilken målmaskin han er, og scoret to ganger mot Sevilla i kveld. Foto: REUTERS/Marcelo del Pozo
SVARTE PÅ KRITIKKEN: Ronaldo viste hvilken målmaskin han er, og scoret to ganger mot Sevilla i kveld. Foto: REUTERS/Marcelo del PozoVis mer

Ronaldo svarte på kritikken

Scoret hat trick da Real Madrid tok tilbake tabelltoppen.

(Dagbladet): Sevilla-Real Madrid 2-6 (0-3)

Ronaldo fikk en del kritikk etter El Clasico, hvor det ble sagt at han hadde for mye fokus på seg selv og gullballen. I kveld svarte angriperen kritikerne, og scoret hat trick for femte gang denne sesongen. Ronaldo står nå bokført med 20 scoringer i La liga, tre mer enn Messi.

Det startet med at Di Maria fant Ronaldo med en nydelig ball med yttersiden av foten. Portugiseren hadde ingen problemer med å sette ballen i mål, og Di Maria viste nok en gang hvilken tilrettelegger han er. Han har stått for hele 13 målgivende pasninger i La Liga denne sesongen.

Den argentinske vingen ga seg ikke med det, og serverte også en nydelig gjennombruddspasning til Callejon. Spissen satte inn sin 6. scoring på seks kamper i alle turneringer, men fikk ikke fullføre den første omgangen i kveld.

Det var vanskelig å se om Callejon var nær ballen før den gikk i mål, men spissen ble kredditert scoringen.

Rødt kort Pepe fikk sitt andre gult kort like før pause etter at han brukte albuen i en løpeduell. Dermed måtte Callejon vike plass for midtsopper Albiol.

Ronaldo hadde like før ladet skuddfoten og hamret bortelaget i en 3-0 ledelse fra langt hold.

Sevilla skapte mye i store deler av kampen, men slet med effektiviteten. Casillas vartet tidlig opp med en fantastisk redning da han fikk kastet seg over på motsatt side, og slo ballen i stolpen. Det var en «umulig» redning av sisteskansen.

Økte ledelsen I den andre omgangen var det tilretteleggeren sin tur til å få nettkjenning. Benzema fant Di Maria som stormet ned sin venstreside.
Alene med keeper gjorde vingen ingen feil, og plasserte ballen enkelt i høyre side.

Jesus Navas reduserte for vertene i den andre omgangen, uten at det hjalp stort.

Like før slutt kontret bortelaget, og Ronaldo fant Benzema som stormet inn i feltet. Han ble taklet stygt bakfra, og dommeren pekte på straffemerket. Ronaldo gikk fram og satte ballen trygt i mål.

Real Madrid ga seg ikke med det, og like før slutt pirket Altintop ballen i mål etter pasning fra Alonso. Negredo fastsatte sluttresultatet til 2-6 like etterpå.

Real Madrid tok dermed tilbake ledelsen i La Liga, som de nå leder med tre poeng foran Barcelona.