Ronaldo takker Gud for Mourinho

- Han er fantastisk.

GYLLEN KOMBINASJON: Kombinasjonen Real Madrid og José Mourinho kan vise seg å bli gull verdt denne sesongen. Cristiano Ronaldo takker iallfall høyere makter for landsmannens inntreden på Santiago Bernabeu.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul Hanna
GYLLEN KOMBINASJON: Kombinasjonen Real Madrid og José Mourinho kan vise seg å bli gull verdt denne sesongen. Cristiano Ronaldo takker iallfall høyere makter for landsmannens inntreden på Santiago Bernabeu.Foto: SCANPIX/REUTERS/Paul HannaVis mer

|||Cristiano Ronaldo hyller trener José Mourinho etter Real Madrids solide start på sesongen.

I helgen scoret Ronaldo fire ganger da Racing Santander ble knust 6-1. Portugiseren står med åtte mål på sine tre siste seriekamper.

Real topper både spansk 1. divisjon og mesterligagruppen sin. Ronaldo gir Mourinho æren for lagets gode spill.

- Mourinho er fantastisk. Takk Gud for at han kom. Det er alltid flott å kunne jobbe med noen som har hans erfaring og vunnet så mye i løpet av karrieren, sier Ronaldo om landsmannen.

- Jeg har alltid sagt at jeg ville elsket å bli trent av ham, og lagkameratene mine er like fornøyde, fortsetter stjernespilleren.

Mourinho ble hentet fra Inter i sommer. Real-treneren nekter å ta av selv om hovedstadslaget står uten tap i serien så langt.

- Vi kan bli et fantastisk lag og vinne titler. Men vi er ikke perfekte og har ikke vunnet noe ennå, og vi er langt unna å vinne noe. Vi har bare vært sammen i en kort periode, og dette er et fireårsprosjekt, sier Mourinho.

(NTB)