Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo tilbake i Real-seier

Og Bayern fikk hjelp av Bordeaux.

TILBAKE: Real Madrids Cristiano Ronaldo var tilbake etter skadeoppholdet i kveld. Han spilte 20 minutter mot FC Zürich, her ved Xavier Margairaz.Foto: Francisco Seco, AP/Scanpix
TILBAKE: Real Madrids Cristiano Ronaldo var tilbake etter skadeoppholdet i kveld. Han spilte 20 minutter mot FC Zürich, her ved Xavier Margairaz.Foto: Francisco Seco, AP/Scanpix Vis mer

|||
(Dagbladet): Bayern München var laget som sto i fare for å oppleve det samme som Liverpool gjorde i går: Å ryke ut fordi et italiensk lag slo et fransk.

Men Bordeaux, som allerede var kvalifisert, slo Juventus 2-0 på hjemmebane. Fernando og Chamakh scoret målene for Bordeaux.

Samtidig klarte Bayern München 1-0 hjemme mot Maccabi Haifa. Ivica Olic scoret kampens eneste mål etter 62 spilte minutter.

Dermed har Juventus åtte poeng mot Bayern Münchens sju før lagene møtes på Stadio Olimpico i Torino om to uker.

Toni vraket
Men det er alt annet enn harmoni som råder i Bayern om dagen. Det ble i dag kjent at Luca Toni er suspendert av trener Louis van Gaal etter å ha kritisert nederlenderen igjen.

— Jeg har hatt problemer med treneren helt siden han kom til klubben. Nå er forholdet vårt så godt som over, sa Toni i et TV-intervju ifølge NTB.

Klubbpresident kommenterer situasjonen med et lite innslag av galgenhumor.

— Nå er det ikke mange spillere som ikke har klaget. Ribéry vil bort, Toni vil bort. Om det fortsetter slik, må jeg snart gjøre comeback. Det betyr at situasjonen ikke er lys, sa Franz Beckenbauer i en kommentar.

SIKRET SEIEREN: Ivica Olic scorer kampens eneste mål for Bayern München mot Maccabi Haifa. Dermed kan Bayern redde avansement om de slår Juventus på bortebane om to uker. Foto: Michaela Rehle, Reuters/Scanpix
SIKRET SEIEREN: Ivica Olic scorer kampens eneste mål for Bayern München mot Maccabi Haifa. Dermed kan Bayern redde avansement om de slår Juventus på bortebane om to uker. Foto: Michaela Rehle, Reuters/Scanpix Vis mer

Wolfsburg misset
I gruppe B er Manchester United i fare for å miste førsteplassen i gruppa etter kveldens hjemmetap mot Besiktas. (Se egen artikkel om kampen).

Wolfsburg hadde sjansen til å sikre seg avansement i Moskva i kveld, men CSKA snudde 0-1 til 2-1, og er fortsatt med i kampen om å bli med United til åttedelsfinalen.

I gruppe C er Real Madrid klare etter 1-0 hjemme mot FC Zürich i kveld. Higuain scoret kampens eneste mål etter 21 minutter.

Ronaldo tilbake
Cristiano Ronaldo gjorde comeback etter skade da han kom inn som innbytter 20 minutter før slutt.

- Jeg er veldig glad for å være tilbake. Jeg er ikke 100 prosent, men jeg føler meg bra, sa Ronaldo i et TV-intervju etter kamp.

Ronaldo ble skadd da han bidro sterkt til å sable ned Marseille 3-0 på hjemmebane 30. september. Skaden ble forverret da han like etter forsøkte seg i landskamp for Portugal.

FRANSK HJELP: Bordeauxs Marouane Chamakh (t.h.) scoret 2-0-målet mot Juventus og Martin Caceres. Bordeaux har sammen med Arsenal og Chelsea plukket flest poeng på fem kamper i Champions League. Sterkt, i gruppe med Juventus og Bayern.  Foto: Francois Mori, AP/Scanpix
FRANSK HJELP: Bordeauxs Marouane Chamakh (t.h.) scoret 2-0-målet mot Juventus og Martin Caceres. Bordeaux har sammen med Arsenal og Chelsea plukket flest poeng på fem kamper i Champions League. Sterkt, i gruppe med Juventus og Bayern. Foto: Francois Mori, AP/Scanpix Vis mer

- Det var veldig skuffende å bli skadet, for jeg følte meg bra og scoret viktige mål før det skjedde. Men sånn er fotball. Uansett vil jeg ikke snakke mer om det nå, jeg er topp motivert og kommer til å være enda sterkere enn jeg var før.

Samtidig er portugiseren stolt av hva lagkameratene har prestert i hans fravær.

- Laget har spilt fantastisk uten meg, og vunnet mange kamper. Vi topper ligaen og leder gruppa vår i Champions League. Det er fantastisik, og nå vil jeg hjelpe laget mitt til å gjøre det enda bedre.

Milan i fare
AC Milan kunne også blitt klare i kveld, og tok ledelsen etter bare ti minutter. Marco Borriello driblet vekk Gabriel Heinze og trillet inn 1-0 mellom beina på Marseille-keeper Steve Mandana.

Men bare seks minutter seinere da Milan-keeper Dida en katastrofal retur rett i beina på Lucho, som utliknet for Marseille.

Milan ligger dermed ett poeng foran Marseille før siste runde. Vinner Milan borte mot Zürich om to uker, er de videre og kan også passere Real Madrid på innbyrdes oppgjør om de taper borte mot Marseille.

Marseille er svakere enn Milan på innbyrdes oppgjør, så de må vinne mot Real samtidig som Milan spiller uavgjort eller taper i Sveits.

I gruppe D sikret Nicolas Anelka Chelsea gruppeseieren med 1-0 borte mot Porto i kveld. Franskmannen stupte inn det eneste målet i gruppefinalen. Porto er uansett sikret andreplassen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media