Ronaldo tilbake om to uker

Ronaldo, som pådro seg en muskelstrekk i den siste serie A-kampen før juleferien, mener han er tilbake på banen igjen om to uker.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

- Det kommer nok til å gå et par uker, men dersom jeg får skikkelig behandling fra fysioterapeuten min i den tiden, skulle jeg være klar igjen, sier Milan-spilleren.

Han er ganske nylig kommet tilbake igjen etter å ha fått ødelagt de to siste sesongene på grunn av skader.

- Muskelstrekken kom nok fordi jeg tok i for mye. Jeg skulle nok tenkt på det da jeg spilte tre kamper på ti dager. Det var mer enn jeg kunne tåle akkurat nå. Nå får jeg trekke lærdom av det, sier Milan-spilleren, som fortalte at han hadde akkurat samme type strekk i begynnelsen av november.

- Alle ønsker at jeg skal komme tilbake på det nivået jeg var før skadene satte meg utenfor. Det kommer til å skje. Jeg kommer tilbake for fullt, men det vil nok ta litt tid, sier Ronaldo, som har et ønske for jula:

Det er at han skal bli tatt ut til landslaget for oppvarmingskampene til VM-sluttspillet. De skal brasilianerne starte på allerede i februar neste år.

(NTB)

SKADD: Ronaldo ble hjulpet av banen i andre omgang av kampen mellom Milan og Piancenza lille julaften.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer