TILBAKE: Cristiano Ronaldo begynte sesongforberedelsene én dag for tidlig. Kanskje det imponerer José Mourinho. Foto: EPA
TILBAKE: Cristiano Ronaldo begynte sesongforberedelsene én dag for tidlig. Kanskje det imponerer José Mourinho. Foto: EPAVis mer

Ronaldo tilbake på trening - én dag for tidlig

Imponerer José Mourinho med å være den første som kommer på trening.

||| (Dagbladet): Cristiano Ronaldo ble verdens dyreste fotballspiller da han ankom Real Madrid fra Manchester United i fjor for 800 millioner kroner.

Da hadde han vunnet rubbel og bit under Sir Alex Ferguson, som alltid trakk fram Ronaldo som en av spillerne som trente hardest og mest.

Første år i helhvitt endte uten trofeer for Ronaldo, men nå er José Mourinho ankommet Madrid og det er ventet at troféskapet på Bernabeu igjen skal fylles opp.

Det har tydeligvis Ronaldo fått med seg, for sommerferien hans slutter i morgen, men allerede i dag trente han med Real Madrid foran lagets USA-turné, melder AFP.

Ronaldo har ikke ligget på latsida i sommer, han har både rukket å bli far og feriert med den russiske modellkjæresten Irina Shayk. 25-åringen er imidlertid kjent for å trene hardt selv i ferien.

- Jeg er blitt fortalt at Ronaldo er den første som kommer på terning og den siste som drar. Han er en sann profesjonell som bare er opptatt av å vinne, har Mourinho sagt om sin nye elev.

Det er ikke sikkert Mourinho ventet at han skulle komme en hel dag for tidlig ...

PS! Real Madrid drar til California for å forberede seg til den nye sesongen. De møter meksikanske Aguilas de America 4. august og amerikanske LA Galaxy tre dager seinere.

KJÆRESTEN: Irina Shayk, russisk modell, har feriert med Ronaldo i sommer. Foto: AP
KJÆRESTEN: Irina Shayk, russisk modell, har feriert med Ronaldo i sommer. Foto: AP Vis mer