Ronaldo tok kvelertak på Marcelo

Nå går brassene i strupen på United-vingen.

(Dagbladet.no): Lite stemte for Cristiano Ronaldo da Portugal ble ydmyket med 2-6 mot Brasil i midtuka.

Mannen som regner seg selv som den beste, nest beste og tredje beste fotballspilleren i verden ble satt i skyggen av Luis Fabiano, Kaka og Robinho - og frustrasjonen vokste seg etter hvert stor hos Ronaldo.

Hisset på seg Brasil-stjernene

I andre omgang kom han altfor seint inn en takling på den Chelsea-aktuelle midtstopperen Thiago Silva, som strittet imot da Ronaldo ville dra ham opp på beina.

Etterpå rettet han skarp kritikk mot portugiseren.

- Jeg aksepterer ikke unnskyldningen hans. Han er frekk nok til å si at jeg hoppet unna taklingen hans. Men om jeg ikke hadde gjort det, ville han ha brukket beinet mitt. Du må vise mer respekt når folk anser deg for å være den beste fotballspilleren i verden. Det er vanskelig å akseptere det han gjorde, sier Silva ifølge Daily Mail.

Midtstopperen var ikke den eneste som gikk i klinsj med Ronaldo i løpet av kampen. Marcelo - som til daglig hever lønna si i Real Madrid - havnet i en opphetet krangel med 23-åringen, hvor Ronaldo blant annet festet et grep rundt halsen hans.

Selv Kaka viste bokstavelig talt tenner da han i irritasjon grep fatt i Ronaldos overarm.

AMPERT: Kaka mener Cristiano Ronaldo fortjener å bli kåret til årets spiller i verden, men portugiseren hisset på seg en rekke av de brasilianske stjernene i 2-6-tapet i Brasilia. Foto: AP
AMPERT: Kaka mener Cristiano Ronaldo fortjener å bli kåret til årets spiller i verden, men portugiseren hisset på seg en rekke av de brasilianske stjernene i 2-6-tapet i Brasilia. Foto: AP Vis mer

- Han stakk meg i brystet, og jeg ba ham stoppe. Han ville overdøve meg, og jeg svarte. Men dette er fotball, det er normalt, sier Marcelo.

Vil ikke refse Ronaldo

Carlos Queiroz har slett ikke fått noen drømmestart på sin trenergjerning i Portugal. Laget er kommet skjevt ut i VM-kvaliken, og 2-6 mot Brasil har satt fart på ryktene om at han kan være på vei ut allerede.

Men den tidligere Sir Alex Ferguson-assistenten nektet å kritisere Ronaldo etter den helsvarte kvelden i Brasilia.

- Formasjonen er annerledes enn i Manchester United, det samme er medspillerne hans. Vi må gi ham mer støtte, så Cristiano kan vise hva han kan, sa Queiroz.

Ronaldo tok kvelertak på Marcelo
<B>UNITED-DUELL:</B> Ronaldo lyktes med lite mot Brasil. Her jaktes han av Anderson og Gilberto Silva.
<B>HISSIG:</B> Ronaldo blir kontinuerlig linket til Real Madrid, men det ble ikke akkurat noe vennskapelig møte med Reals Marcelo.