Ronaldo trener alene

Inter-trener Hector Cuper vil ikke la Ronaldo trene med laget før Ronaldo har bestemt seg for å bli.

Mens VM-helten var på ferie, tok hans agent Alexandre Martins kontakt med Real Madrid og sa at Ronaldo ønsket klubbskifte. Det førte til intense spekulasjoner om en forestående overgang, men saken virket avklart da Martins tidligere i uka sa at Ronaldo hadde bestemt seg for å bli i Inter og fullføre sin fireårskontrakt.

Imidlertid har Ronaldo trent for seg selv siden han kom tilbake til Milano, og ifølge Gazzetta dello Sport nektet han fredag å være med på et offisielt lagbilde.

Venner av superstjernen forteller stadig til pressen at han har fortalt dem at han ønsker seg bort fra Inter, og at han ikke vil spille for klubben så lenge Cuper er trener.

Klubbskifte mulig

- Jeg vet ikke om han kommer til å bli, sa Cuper søndag til den spanske radiostasjonen Cadena Ser.

- Jeg forstår at han snakker med klubbledelsen for å se om det er mulighet for at han kan spille i en annen klubb, Real Madrid eller andre. Jeg regner med at det vil bli forhandlinger dersom de ser en mulighet for det.

Cuper avviser at det er noe uvanlig ved at Ronaldo trener for seg selv.

- Det er ikke noe å snakke om. Han kom tilbake etter alle de andre, og han trenger ekstra forberedelser. Det som er klart, er at denne saken må løses før Ronaldo slutter seg til troppen, sa argentineren.

- Mistrives ikke

Cuper sier at spillere som ikke trives i en klubb kan få forlate den, men han påstår at dette ikke gjelder Ronaldo. - Jeg har aldri sett noe som forteller meg at Ronaldo ikke trives her. Tvert imot. Jeg har sett at folk i denne klubben har gjort det umulige og fått Ronaldo tilbake på banen etter tre år med alvorlige skader. Han fortjener stor ære for å ha kommet så sterkt tilbake, men mange i denne klubben har jobbet hardt sammen med ham, sa Cuper.

Han sier at han har bygget laget rundt Ronaldo og nødig vil miste ham.

(NTB)

HELT: Ronaldo ble mottatt som en helt hjemme i Brasil etter fotball-vm. Nå er det usikkert hvilket lag han skal spille på fremover.