Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo-trippel bidro til EM-sluttspill for Portugal

Cristiano Ronaldo var som vanlig skummel og farlig og scoret tre mål da Portugal slo Litauen 6-0 og tok seg til EM-sluttspillet i fotball neste sommer.

NÆRMER SEG REKORD: Cristiano Ronaldo er nå bare tolv scoringer unna å bli tidenes mestscorende i internasjonal fotball. Akkurat nå har han 97 nettkjenninger for Portugal. Foto: NTB/Scanpix
NÆRMER SEG REKORD: Cristiano Ronaldo er nå bare tolv scoringer unna å bli tidenes mestscorende i internasjonal fotball. Akkurat nå har han 97 nettkjenninger for Portugal. Foto: NTB/Scanpix Vis mer

Bare sju minutter var spilt av torsdagens EM-kvalifiseringskamp da Ronaldo scoret sitt første, og det kom på straffespark etter at han selv ble felt.

15 minutter senere la veteranen på 34 år på til 2-0 etter et utsøkt skudd.

De to målene gjør at Ronaldo er oppe i hele 97 landslagsmål for Portugal.

Sju minutter ut i 2. omgang la Pizzi på til 3-0, Goncalo Paciencia ordnet 4-0 og Bernardo Silva fikset det femte. Cristiano Ronaldo gjorde deretter 6-0, og ennå var det ikke gått mer enn 20 minutter av 2. omgang.

Det kom ikke flere, men for Portugal var det mer enn nok.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media