Ronaldo tror Rooney vinner United-fansen tilbake

- Når en scorer mål snakker alle annerledes om deg.

RADARPAR: Cristiano Ronaldo (t.h) tror Wayne Rooney (t.v) vil finne tilbake til fjorårsformen etter en tung sesongstart for sistnevnte. Foto: Scanpix
RADARPAR: Cristiano Ronaldo (t.h) tror Wayne Rooney (t.v) vil finne tilbake til fjorårsformen etter en tung sesongstart for sistnevnte. Foto: ScanpixVis mer

||| (Dagbladet): Etter noen turbulente uker befinner ankelskadete Wayne Rooney seg nå i Dubai sammen med kona Coleen.

Manchester United-spissen har åpnet sesongen svakt, og har scoret bare ett mål i Premier League denne sesongen.

Tidligere lagkamerat Cristiano Ronaldo tror Rooney vil komme sterkt tilbake.

- Wayne har ikke startet sesongen bra, men han er likevel en fantastisk spiller og jeg vet at han snart vil vise det på banen, sier Ronaldo i et intervju med The Sun.

- Ting forandrer seg veldig fort. Jeg startet ikke sesongen veldig bra heller, det er vanskelig å være på sitt beste hele tiden. En må bare være rolig, jobbe hardt og gjøre jobben for laget. Det gjorde jeg og plutselig scoret jeg et par mål og alle snakker annerledes om deg.

- Slik er fotballen. Noen ganger har man en dårlig kamp, men så scorer man et par mål og alle snakker annerledes om deg. Det vil skje for Wayne også, sier portugiseren som har scoret 9 mål på sine siste fire kamper for Real Madrid.

 Han følger fortsatt sine tidligere lagkamerater, og tror Fergusons menn vil reise seg etter en ustabil sesongstart.

- Da jeg var i England vant United mange troféer. I fjor vant de ikke noe spesielt, og de spiller ikke så bra for øyeblikket, men det er bare midlertidlig. Vi må gi dem tid til å finne seg selv igjen, sier Ronaldo.

Manchester United møter Tottenham på Old Trafford lørdag.