Ronaldo tror Vucinic skadet ham med vilje

Måtte sy fire sting.

(Dagbladet.no): Før kampen mot Roma avslørte Ronaldo at Roma-spillere tryglet ham om å slutte å drible den kvelden de ble ydmyket 7-1 på Old Trafford.

Slike uttalelser blir gjerne brukt for hva det er verdt i motstandergarderoben. Kanskje var det derfor Mirko Vucinic gikk litt ekstra hardt til verks mot Ronaldo i går kveld.

Bare noen få minutter gjensto da Vucinic etterlot Ronaldo blødende ved sidelinja, etter at albuen hans traff portugiseren like over øyet.

TV-bildene ga ikke noe entydig svar på om det var en overlagt handling fra Roma-spilleren. Cristiano Ronaldo, som måtte sy fire sting, er derimot ikke i tvil om at albuen var alt annet enn et uhell.

- Jeg har ikke sett episoden på TV, men Cristiano mener det var gjort med vilje, sier Sir Alex Ferguson ifølge Daily Mail.

United-manageren tror på sin egen spiller, og synes hendelsen skjemmet en ellers fair kamp.

- Det er synd, for i det store og hele ble kampen spilt i en flott atmosfære, og dømmingen var meget bra. All ære til spillerne fra begge lag, sier Sir Alex.

Snytt for straffe?

MÅTTE SY FIRE STING: Like før slutt måtte en blødende Cristiano Ronaldo forlate banen, etter å ha fått en albue i ansiktet. Foto: AFP
MÅTTE SY FIRE STING: Like før slutt måtte en blødende Cristiano Ronaldo forlate banen, etter å ha fått en albue i ansiktet. Foto: AFP Vis mer

Hans kollega i Roma, Luciano Spalleti, følte imidlertid at laget hans ble snytt for en klar straffe i 2. omgang. Michael Carrick la seg nærmest oppå Mancini innenfor 16-meteren, men dommeren forholdt seg passiv.

- Det var en klar forseelse, men det er ingenting jeg får gjort med det nå, sier han.

Roma kjørte United hardt etter ledermålet, og hadde flere gode sjanser til å utlikne til 1-1. Wayne Rooney innrømmer at det hadde vært lite å si på poengdeling.

- Roma spilte veldig godt. Vi visste det ville bli vanskeligere denne gangen. Det mest rettferdige resultatet ville nok vært uavgjort, for de hadde mange gode sjanser, sier han ifølge Uniteds hjemmeside.

Ronaldo tror Vucinic skadet ham med vilje
<B>ET UHELL?</B> Ronaldo mistenker Mirko Vucinic for å ha skadet ham med vilje.