Ronaldo viftet bort vaktene. Nå kan Portugal straffes for selfie-stuntet

Det portugisiske fotballforbundet risikerer straff etter at en supporter tok seg inn på banen og tok bilde med Cristiano Ronaldo. UEFA har også åpnet saker mot Ungarn og Belgia etter tribunebråk.

TOK SEG INN PÅ BANEN: Portugal kan bli straffet for denne selfien. Foto: Scanpix
TOK SEG INN PÅ BANEN: Portugal kan bli straffet for denne selfien. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det opplyser Det europeiske fotballforbundet (UEFA) søndag formiddag. Portugal kan bli straffet for banestorming, Ungarn og Belgia for ulike former for tribunebråk.

Etter kampen mellom Portugal og Østerrike tok en portugisisk supporter seg inn på gressteppet. Der løp han straks til Cristiano Ronaldo, som ba vaktene vente med å føre supporteren vekk før de hadde tatt et selfie sammen.

Ungarn kan bli straffet for bråk som innebærer uro, kasting av gjenstander inn på banen og bruk av fyrverkeri. Ungarske supportere kom i bråk med vakter og politi før kampen, da de forsøkte å klatre over et gjerde for å ta seg inn på en tribuneseksjon bak det ene målet. Politiet formet da en linje foran Ungarn-fansen, som svarte med å antenne bluss og kinaputter under nasjonalsangen, da Island fikk straffespark og etter at laget utlignet til 1-1. Saken avgjøres tirsdag.

Belgia kan også bli straffet for bruk av fyrverkeri og kasting av gjenstander i kampen mot Irland.

Det er foreløpig ikke bestemt når sakene mot Portugal og Belgia skal opp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer