INGEN RYKTER OM TOM: Manchester City ryktes å sjekke prisen på Cristiano Ronaldo, og portugiseren serverer drøye krav. Men det går ingen rykter om Ronaldo-dødaren Tom Høgli i engelske aviser i dag heller - utrolig nok. Foto: Paulo Duarte, AP/Scanpix
INGEN RYKTER OM TOM: Manchester City ryktes å sjekke prisen på Cristiano Ronaldo, og portugiseren serverer drøye krav. Men det går ingen rykter om Ronaldo-dødaren Tom Høgli i engelske aviser i dag heller - utrolig nok. Foto: Paulo Duarte, AP/ScanpixVis mer

- Ronaldo vil ha 3,6 mill. i uka for å gå til City

Men ingen Tom Høgli-rykter i dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Ingen «Silly Season» er skikkelig i gang før det går rykter rundt verdens dyreste fotballspiller.

I dag forteller Sunday Mirror at Cristiano Ronaldo skryter til venner av at han er ønsket av Manchester City.

Og det er vel ikke usannsynlig at styrtrike sjeik Mansour sjekker hva man kan få på spillermarkedet når man vasser i penger. En lite større forbehold bør kanskje tas til påstandene om at Ronaldo har stilt klare krav tilbake.

Ifølge avisa har han fortalt en venn at han krever en ukelønn på 400 000 pund (3,6 millioner kroner), drakt nummer sju, kapteinsbindet og en garanti om at han skal være best betalt i den lyseblå Manchester-klubben.

Kanskje han glemte å si «fus i alt»?

- Håpet å vinne alt Offentlig har ikke Ronaldo sagt annet enn at han ikke var veldig fornøyd med sesongen til tross for 40 ligamål.

- Real Madrid hadde håpet å vinne alle titlene, og vi vant bare Copa del Rey. Men vi vil jobbe hardt for å vinne mer enn dette neste sesong.

Samtidig ble det lagt merke til da han murret litt om den defensive taktikken til Jose Mourinho etter første semifinalekamp i Champions League mot Barcelona.

Helga etter var ikke Ronaldo med i troppen, men Mourinho avviste at Ronaldos uttalelser hadde noe med saken å gjøre.

Mest sannsynlig spiller Ronaldo i Real også neste sesong, men om noen har råd til å bla opp de latterlige summene som vil bli krevet i overgangspris og lønn, er det kanskje nettopp City.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Krigen om Jones Kampen om Blackburns Phil Jones ser ut til å fortsette. Den 19-årige Blackburn-forsvareren er av de definitivt heteste salgsobjektene i England.

Tidligere i uka så han ut til å være på vei til United, etter at de skulle ha kommet med et bud på 16,5 millioner pund som utløser en kjøpsklausul i kontrakten hans, men nå er Liverpool igjen i føringen med et bud på 22 millioner ifølge Mail on Sunday.

ETTERTRAKTET: Blackburn-forsvarer Phil Jones (t.v.) er ikke så klar for United som det så ut til, visstnok. Siste nytt er at Liverpool er tilbake i føringen i kampen om 19-åringen.Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix
ETTERTRAKTET: Blackburn-forsvarer Phil Jones (t.v.) er ikke så klar for United som det så ut til, visstnok. Siste nytt er at Liverpool er tilbake i føringen i kampen om 19-åringen.Foto: Andrew Yates, AFP/Scanpix Vis mer

De styrtrike indiske eierne skal imidlertid ikke være så opptatt av å selge. Først og fremst vil de beholde Jones, men om han vil vekk og de må selge, vil de naturlig nok ha mest mulig for ham. Og med alle storklubbene blant de interesserte kjøperne, kan tenåringen bli meget dyr.

Wenger kjemper for Nasri Arsene Wenger skal ikke ha gitt opp å beholde Samir Nasri på Emirates, og har planlagt et møte kommende uke for å få franskmannen til å signere en ny og forbedret kontrakt, melder Sunday Mirror

I samme artikkel hevdes det at Wenger har innsett at han ikke kan stoppe Cesc Fabregas fra å gå til Barcelona denne sommeren om La Liga- og Champions League-mestrene blar opp den rette summen.

Som vanlig bør alle overgangsrykter på denne tiden av året tas for det de er. Men om du vil ha hele pakka, finner du store samlinger hos nyhetsbyrået PA (Sporting Life) og BBC.

- BLI HOS MEG! Arsene Wenger tviholder på Samir Nasri, men skal visst ha gitt opp å stoppe Cesc Fabregas fra en Barcelona-overgang. Foto: Dylan Martinez, Reuters/Scanpix
- BLI HOS MEG! Arsene Wenger tviholder på Samir Nasri, men skal visst ha gitt opp å stoppe Cesc Fabregas fra en Barcelona-overgang. Foto: Dylan Martinez, Reuters/Scanpix Vis mer