Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo vil ha hevn

Men Owen kan starte mot Juventus.

Ronaldo ertet på seg Real Madrid-ledelsen ved gjentatte ganger å komme for sent sist uke. Nå håper brassen å få hevn mot Juventus i tirsdagens mestercupmøte.

Trener Wanderley Luxemburgo er ikke imponert over Ronaldo etter at spissen sist uke to ganger kom for sent til trening. I tillegg presterte brasilianeren å komme for sent til Real-president Florentino Perez\' boklansering.

Situasjonen ble ikke bedre av at Ronaldo kom hjem med en skadet tå etter Valentine-feiringen. Luxemburgo svarte med å sette Ronaldo på benken i møtet med Athletic Bilbao.

- Mitt lag er ikke avhengig av Ronaldo. Dersom det hadde vært tilfelle ville jeg ikke tatt over jobben som trener for Real. Ronaldo er kun en av flere spillere i min stall. Dersom det er tvil om han kan spille får han bli hjemme, sier Luxemburgo foran møtet med Juventus.

- Det er slike kamper jeg elsker å spille, jeg håper folk innser det. Jeg har ikke scoret på fem kamper, men er full av motivasjon til å finne veien til nettmaskene igjen. Jeg er ikke i min beste form, tåskaden bekymrer meg, sier Ronaldo.

Håper smertene forsvinner

Han har heller dårlig erfaring med Juventus. Nå håper Ronaldo på hevn.

- Personlig har jeg bare dårlige minner med Juventus. Jeg spilte fem sesonger for Inter, men vant aldri det italienske ligamesterskapet på grunn av dem, fortsetter Ronaldo.

- Juventus kommer hit for å vinne, men vi frykter dem ikke. Vi må tenke på oss selv. Nå håper jeg smertene i tåa forsvinner slik at jeg kan spille, fortsetter Ronaldo.

Juventus kommer til Madrid uten David Trezeguet, Paolo Montero og Olivier Kapo. Stjernen Pavel Nedved er i tillegg usikker på grunn av sin kneskade. Laget har kun hanket inn fire av tolv siste mulige poeng i ligaen.

- Ballen går ikke vår vei for tiden, men jeg beholder roen. Fysisk er vi nemlig i god form, advarer Juve-trener Fabio Capello.

(©NTB)