TRIVES: Cristiano Ronaldo vil fornye sin nåværende kontrakt med Real Madrid. Foto: REUTERS/Andrea Comas/NTB Scanpix
TRIVES: Cristiano Ronaldo vil fornye sin nåværende kontrakt med Real Madrid. Foto: REUTERS/Andrea Comas/NTB ScanpixVis mer

Ronaldo vil ha ny Real-avtale: - Ville vært et smart valg

Vil avslutte karrieren i Spania, melder radiokanalen La Sexta.

Cristiano Ronaldo vil fornye sin nåværende kontrakt med Real Madrid og avslutte karrieren i Spania, melder radiokanalen La Sexta.

- Real Madrid ville tatt et smart valg dersom de tilbød meg en ny kontrakt, sier 31 år gamle Ronaldo til den spanske radiokanalen.

Fremtiden til Ronaldo har vært usikker, og spekulasjonene skal ha det til at franske Paris Saint-Germain ville erstatte sin stjerne Zlatan Ibrahimovic med den portugisiske Real-profilen.

- Jeg vil bli i Real Madrid. Det har vært noen gode stunder, og det har vært noen tunge. For fire år siden var jeg ikke fornøyd, men det er jeg nå. Jeg kommer ikke på en bedre klubb enn Real Madrid. De andre klubbene kan bare glemme det, sier Ronaldo, som for tre år siden skrev under en kontrakt som knyttet ham til Real Madrid til 2018.

Angrepsspilleren overtok scoringsrekorden i den spanske klubben tidligere denne sesongen, og håper å inspirere Real til å ta sitt 11. europatrofé når de møter byrival Atlético i mesterligafinalen lørdag.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram