Ronaldo vil ha ny United-kontrakt

Agentene bekrefter.

(Dagbladet.no): Manchester United-manager Alex Ferguson nektet å selge Cristiano Ronaldo til Real Madrid i sommer. Nå kan det virke som portugiseren kan være villig til å forplikte seg ytterligere til United.

Agentselskapet Gestiftute, som drives av Ronaldos agent Jorge Mendes, bekrefter overfor skysports.com at forhandlinger er på gang, men at partene ikke har møttes ennå.

Tidligere i uka ble det rapportert i engelske medier at Mendes allerede skulle ha hatt innledende samtaler med United.

Ikke noe konkret

Gestifute avviser altså dette, og sier at ingenting konkret er på bordet foreløpig. Men de legger ikke skjul på at de mener at deres klient trenger mer penger for å bli i regntunge Nord-England.

Så mens prisene og utmerkelsene drysser over portugiseren, kan han også sikre seg et solid lønnshopp.

- Det er normalt at en fotballspiller ønsker en avtale som står til statusen hans og som matcher prestasjonene på banen. Vi forventer et møte med Manchester United for å snakke om framtida til Ronaldo, men det er foreløpig ikke bestemt en eksakt dato, sier Gestifute.

1,9 mill. i uka?

KREVER MER LØNN: Cristiano Ronaldo på plass på tribunen foran Uniteds ligacup-kamp mot QPR i går. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix
KREVER MER LØNN: Cristiano Ronaldo på plass på tribunen foran Uniteds ligacup-kamp mot QPR i går. Foto: Phil Noble, Reuters/Scanpix Vis mer

Spekulasjonene om hvor mye han krever går friskt. For en uke siden var tallet på 1,6 millioner kroner i uka, men i dag skriver The Sun at det rapporteres om et krav på 1,9 millioner kroner i ukelønn.

Da Ronaldo skrev ny kontrakt med United i april i fjor, skal han ha fått en ukelønn på rundt 1,3 millioner kroner.

Ronaldo vil ha ny United-kontrakt