Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo vil tilbake på banen

I dag var Ronaldo på beina igjen. Men han vet ikke om han kan spille fotball igjen.

Milan-spiss Ronaldo stilte i dag opp for media for første gang etter  den stygge kneskaden.

31-åringen kom ut fra sykehuset etter å ha blitt operert skaden han pådro seg mot Livorno sist uke.

- Fysisk sett blir det vanskelig å komme tilbake, og mentalt sett blir det enda vanskeligere, sa Ronaldo da han forlot Pitie-Salpetriere-sykehuset.

Legene opplyser at operasjonen gikk bra, men understreket at det er for tidlig å si noe om Ronaldo vil frisk nok til å spille fotball igjen.

- Jeg har ikke bestemt meg for hva jeg skal gjøre. Hjertet og viljen sier at jeg skal fortsette, men kroppen viser tegn på at den er sliten og trenger hvile, mente Ronaldo.

Ronaldo er kåret til verdens beste spiller tre ganger av Det internasjonale fotballforbundet (FIFA). Med 15 mål er han også den mestscorende spilleren i VM-sluttspillenes historie.

Uansett framdrift på rekonvalesensen og motivasjonen; Ronaldo kan ikke spille fotball igjen de neste åtte-ni månedene.

- Det ville vært det beste hvis jeg kommer i form fysisk og kan spille når dette er over. Hvis ikke det skjer, så får jeg en vanskelig beslutning å ta. Men den beslutningen må jeg ta, sier Ronaldo ifølge AP.

USIKKER PÅ FYSIKKEN: Ronaldo holdt en pressekonferanse i dag, hvor han fortalte at han er usikker på om kneet og kroppen tåler en retur på fotballbanen. Foto: Scanpix/Ap
USIKKER PÅ FYSIKKEN: Ronaldo holdt en pressekonferanse i dag, hvor han fortalte at han er usikker på om kneet og kroppen tåler en retur på fotballbanen. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

I dag takket han lagkameratene og fansen i Milan, for støtten etter at han ble båret av banen.

- Nå må jeg første vinne kampen mot kroppen min, sier Ronaldo.

(NTB-AP/Dagbladet.no)

PÅ BEINA:</B> Ronaldo brukte krykker på vei ut av sykehuset.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media