Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo ville til Liverpool

Etter fire dager som ballgud på Old Trafford og i media avsløres plutselig Cristiano Ronaldos (18) store sommerdrøm: Han ville til Liverpool.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

LONDON (Dagbladet): For det var Liverpool og Gerard Houlliers assistent Phil Thompson som hadde de skarpeste øynene på Ronaldo i sommer. Men Liverpool klarte ikke å følge opp den interessen som ble sådd og vokste seg bråstor i Ronaldo da gutten fikk høre om interessen fra Anfield.

Og så glapp det.

For Liverpool.

I følge Daily Mirror skal Ronaldo ha sendt en bønn til Gerard Houllier om å bli handlet til Anfield.

- Jeg kan bare håpe at de kommer med et tilbud som er godt for både Sporting og meg selv, sa Ronaldo den gangen. - Det er en drøm for alle spillere å representere en klubb med Liverpools tradisjoner.

Spill Manager 2004

Din oppgave som manager er å forvalte én milliard kroner på 15 spillere og en trenerassistent. Målet er å sanke flest poeng i hver eneste runde.

Ferguson tok grep

Mangelen på Liverpool-oppfølging, og Manchester Uniteds siste treningskamp i Europa før Premier League-starten, fikk imidlertid fart på sakene. Etter at Uniteds stjernespillere hadde gått til Ferguson med en bønn om kjøp av Ronaldo, akkurat slik andre stjernespillere gjorde for 11 år siden da Eric Cantona ble kjøpt fra Leeds, var Ronaldo på vei til England.

BA OM Å BLI KJØPT: Cristiano Ronaldo sendte en bønn til Houllier om å bli kjøpt av Liverpool. <P>