Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldo viste glimt av gammel klasse

Puttet to av Milans fem mot Napoli.

Ronaldo viste glimt av gammel klasse og scoret to mål da Milan vant 5-2 over Napoli i serie A søndag kveld.

Den brasilianske stjernen spilte bare sin annen kamp for sesongen etter å ha slitt med skader og sviktende form. Han lot seg inspirere av å få sjansen i et helbrasiliansk angrep med tenåringsdebutant Pato og årets spiller Kaka.

Alle tre scoret da Milan omsider fant scoringsformen også i hjemlig serie. Milan hadde scoret bare tre mål på sine sju siste kamper, og ikke vunnet noen av dem.

Ronaldo slo an tonen med et skudd mellom beina på keeper etter et kvarter, og 30 sekunder ut i annen omgang sendte han Milan foran for godt med 3-2-målet.

Ronaldo ga seg ikke med det. Han spilte to ganger Pato alene gjennom, men debutanten lyktes ikke før han fastsatte resultatet kvarteret før slutt. Da hadde Clarence Seedorf og Kaka scoret hver sin gang.

Milan er bare nummer 12 på tabellen, men kan bedre posisjonen betraktelig i løpet av den nærmeste hektiske måneden. Laget skal gjøre unna tre hengekamper og får god bruk for bredden i stallen.

(NTB)

VÅKNET TIL LIVE: Ronaldo har slitt også denne sesongen, men mot Napoli i kveld så det ut til å løsne litt for VM-toppscoreren gjennom tidene. Foto: AP/SCANPIX
VÅKNET TIL LIVE: Ronaldo har slitt også denne sesongen, men mot Napoli i kveld så det ut til å løsne litt for VM-toppscoreren gjennom tidene. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
MERK NAVNET: 18-åringen Alexandre Pato scoret etter en praktfull prestasjon i kveld, og kan være den neste brasilianske storstjernen. Her er det Paolo Cannavaro som blir lurt på stumpen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media