Ronaldo viste glimt av gammel klasse

Puttet to av Milans fem mot Napoli.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ronaldo viste glimt av gammel klasse og scoret to mål da Milan vant 5-2 over Napoli i serie A søndag kveld.

Den brasilianske stjernen spilte bare sin annen kamp for sesongen etter å ha slitt med skader og sviktende form. Han lot seg inspirere av å få sjansen i et helbrasiliansk angrep med tenåringsdebutant Pato og årets spiller Kaka.

Alle tre scoret da Milan omsider fant scoringsformen også i hjemlig serie. Milan hadde scoret bare tre mål på sine sju siste kamper, og ikke vunnet noen av dem.

Ronaldo slo an tonen med et skudd mellom beina på keeper etter et kvarter, og 30 sekunder ut i annen omgang sendte han Milan foran for godt med 3-2-målet.

Ronaldo ga seg ikke med det. Han spilte to ganger Pato alene gjennom, men debutanten lyktes ikke før han fastsatte resultatet kvarteret før slutt. Da hadde Clarence Seedorf og Kaka scoret hver sin gang.

Milan er bare nummer 12 på tabellen, men kan bedre posisjonen betraktelig i løpet av den nærmeste hektiske måneden. Laget skal gjøre unna tre hengekamper og får god bruk for bredden i stallen.

(NTB)

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer