Ronaldo vraket Juve og Valencia

Valgte å bli i England.

(Dagbladet.no): Cristiano Ronaldo røper nå at han har takket nei til tilbud fra Valencia og Juventus for å bli værende i Manchester United, skriver Sky Sports.


Til tross for tilbud fra storklubber i Spania og Italia, valgte portugiseren altså fortsatt spill i engelske Premier League.

At det tekniske stjerneskuddet trives i England, typisk britisk utenomsportslig oppstyr til tross, er det ikke tvil om: Så seint som i november skrev han under på en ny kontrakt som binder ham til Old Trafford til 2010.


I et intervju med den brasilianske avisa Lance, understreker 20-åringen at han har langt igjen før han kan sammenlignes sin forgjenger, David Beckham. Det samme sier han om sammenligningen med brasilianske Ronaldinho.

- For meg er det en ære å bli sammenlignet med disse spillerne, men jeg har en lang vei å gå før jeg er en fullverdig erstatter for Beckham og før jeg er på Ronaldinhos nivå, sier unggutten ydmykt.


•Hvilken liga mener du er best i Europa?

TRIVES I ENGLAND: Cristiano Ronaldo (t.h.) trives så godt i Manchester at han har vraket tilbud fra spanske og italienske storklubber. Foto: DAVID DAVIES/AP/SCANPIX
TRIVES I ENGLAND: Cristiano Ronaldo (t.h.) trives så godt i Manchester at han har vraket tilbud fra spanske og italienske storklubber. Foto: DAVID DAVIES/AP/SCANPIX Vis mer