Ronaldos deilige revansj: Scoret hat trick og reddet Portugal

VM-oppgjøret mellom Portugal og Spania hadde alt: Seks mål. Hat trick. Straffedrama. Videodømming.

HYLLER RONALDO: Portugal og Cristiano Ronaldo berget til slutt 3-3 mot Spania i fotball-VM. Real Madrid-spissen startet dagen med dommen i skattesaken, der han ble dømt for å ha unndratt nærmere 200 millioner kroner i skatt. Men Ronaldo svarte med hattrick mot nettopp landet der han ble dømt. Ekspertene Petter Veland fra Viasat og Frode da Costa Lia fra Josimar oppsummerer kampen med programleder Øyvind Godø. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Portugal - Spania 3-3 (2-1)

VM-starten åpnet på verst tenkelig måte for Portugal-stjerna Cristiano Ronaldo (33), da det tidligere fredag ble kjent at han er dømt til betinget fengsel og må betale en gigantisk bot.

En av Norges fremste eksperter på spansk fotball, Petter Veland, sa i Dagbladets VM-studio at han ikke trodde tidspunktet nyheten kom på, var tilfeldig.

Men om det påvirket Ronaldo på noen som helst måte, var det slik: Etter bare et par minutter skaffet han straffe, og satte den selv. Mot slutten av første omgang doblet han for Portugal, og sendte dem i ledelsen. Så berget han uavgjort for Portugal med et perlemål på frispark.

Hat trick.

- De spanske myndighetene vekket beistet, var Velands dom.

- Dette betyr alt. Dette var en jobb som hele laget gjorde. De trodde på meg. Jeg gjrode en god jobb, men det er hele lagets fortjeneste. Vi sluttet aldri å kjempe, sier Ronaldo i et intervju vist på TV 2.

Ronaldo-mål

Det var drama fra første minutt i nabooppgjøret. To minutter ut i kampen ble ingen ringere enn nettopp Ronaldo felt av Spania-forsvarer Nacho, og Portugal fikk straffe.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer