Ronaldos far takket Carlos

Roberto Carlos fortalte i dag at Ronaldos far har takket ham for å ha reddet sønnens liv i forkant av VM-finalen i sommer. Carlos delte rom med superspissen, og var den som varslet om at Ronaldo fikk et anfall noen timer før finalen.

De to brasilianske landslagsstjernene står på hver sin side av banen når tittelforsvarer Real Madrid møter Inter i morgendagens storkamp i mesterligaen.

Roberto Carlos har en grunn til å påpeke takknemligheten fra Ronaldos nærmeste. Han er nemlig beskyldt av landslagskollega Giovanni for å ha skadet Ronaldos ry ved å fortelle verden om spissens psykiske sammenbrudd.

Lagledelsen hadde bestemt seg for å holde episoden hemmelig, og hadde allerede distribuert en dekkhistorie om en ankelskade på pressetribunen da Roberto Carlos svarte åpenhjertig på spørsmål etter kampen.

- Jeg tar ikke skyld for det. Det eneste jeg sa var at legen vår ikke visste om det var et epileptisk anfall eller en krampetilsta nd, sa Carlos.

Gjensynet med Ronaldo i morgen kan altså bli hjertelig. Like «snilt» blir det neppe når Roberto Carlos lørdag møter Giovanni i hatkampen mot Barcelona.

(NTB)