- Ronaldos framtid er i Juventus

Cristiano Ronaldo ble ikke en Champions League-garantist for Juventus på direkten. Massimiliano Allegri mener superstjernen uansett har hatt en utrolig sesong.

TROR HAN BLIR: Juventus-manager Massimiliano Allegri tror superstjerna Cristiano Ronaldo blir værende i Torino. Foto: NTB Scanpix
TROR HAN BLIR: Juventus-manager Massimiliano Allegri tror superstjerna Cristiano Ronaldo blir værende i Torino. Foto: NTB ScanpixVis mer

I fjor sommer gravde Juventus dypt i lommeboka for å hente Ronaldo fra Real Madrid. Portugiseren hadde da vunnet mesterligaen tre år på rad og for fjerde gang på fem sesonger.

Men i midtuken forsvant Ronaldo ut i en CL-kvartfinale for første gang på ni år. Juventus ble tidvis herjet med da Ajax snudde 0-1 til 2-1-seier i Torino.

- Champions League er over. Utfallet ble at vi røk ut. Kombinasjonen Ronaldo og Juventus garanterer ikke en Champions League-tittel. Det er så mange komponenter i fotball som avgjør, sier Juve-trener Massimiliano Allegri før lørdagens hjemmemøte med Fiorentina.

I italienske medier spekuleres det i at Ronaldo ikke vil fullføre fireårskontrakten med Juventus. Allegri er derimot sikker på at han kommer til å være Torino-klubbens viktigste spiller også i sesongene som kommer.

- Ronaldo har hatt en utrolig sesong, og hans framtid er i Juventus. Han har gjort det veldig bra, og det kommer han til å gjøre neste år også. Han er skuffet (over mesterliga-exiten), men har som alle andre tatt det med fatning, sier Allegri.

Lørdag kan Juventus sikre sin åttende strake Serie A-tittel. Allegri mener fansen bør forberede seg på gullfest og legge CL-nedturen bak seg.

- Vi kan ikke endre resultatet i Champions League, så vi må nyte det vi har. Å komme til stadion skuffet og ikke feire en ligatittel vil være feil. Vi må feire når vi vinner et trofé, mener Allegri.

(NTB)