Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldos fravær åpner for Bale-magi

Fortsetter på høyrekanten.

STERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo har vært formidable sammen. I kveld har Bale muligheten til å vise seg fram alene. Foto: Carlos Barba / EPA / NTB Scanpix
STERNEDUO: Gareth Bale og Cristiano Ronaldo har vært formidable sammen. I kveld har Bale muligheten til å vise seg fram alene. Foto: Carlos Barba / EPA / NTB Scanpix Vis mer

Direkte kl. 20.45: Champions League i fotballstudio

(Dagbladet): Real Madrid tar imot Galatasaray i den spanske hovedstaden i kveld. Real har allerede sikret seg avansement fra gruppa, etter å ha tatt ti poeng på de fire første kampene.

Men i kveldens kamp må Los Blancos klare seg uten lagets største stjerne, Cristiano Ronaldo. Portugiseren pådro seg en skade i kneet på lørdag da Real knuste Almeira 5-0. 

Tar ingen sjanser Manager Carlo Ancelotti bekreftet at Ronaldo ikke ville spille på pressekonferansen i forkant av kampen.

- Han kan ikke spille mot Galatasaray. Han har et problem med kneet. Vi håper han kan spille på lørdag, men hvis det er en risiko for at han gjør skaden verre, vil han ikke spille da heller, sa Ancelotti, ifølge Marca.

Mulighet for Bale Marca skriver i dag at Ronaldos fravær gir Gareth Bale muligheten til å vise seg fram ytterligere for et sulten hjemmepublikum.

Bale har hatt en treg start på sesongen i Real, men har de siste månedene vist en stadig gryende form, og står nå med fire mål på de fem siste kampene.

På tross av Ronaldos fravær vil Bale fortsatt spille på høyresiden, slik at Real best kan dra nytte av skuddfoten hans, sa Ancelotti under pressekonferansen.

«Ancelotti har redesignet høyresiden til Madrid, og har med det gitt Bale muligheten til å gjøre den til sin egen», skriver Marca.

HVILER RONALDO: Carlo Ancelotti sier han ikek vil ta noen sjanser med sin største stjerne.Foto: Juan Medina / Reuters / NTB scanpix
HVILER RONALDO: Carlo Ancelotti sier han ikek vil ta noen sjanser med sin største stjerne.Foto: Juan Medina / Reuters / NTB scanpix Vis mer