Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ronaldos karriere kan være slutt

- Jeg hørte en forferdelig lyd, forteller motstandernes keeper.

Karrieren til Ronaldo kan være over. Den brasilianske stjernespissen pådro seg en alvorlig seneskade i kneet onsdag.

Skaden vil ifølge Gazzetta dello Sport sette ham utenfor i mellom ni måneder og ett år. Spørsmålet er om 31-åringen orker å gjøre jobben med å trene seg opp igjen etter denne skaden.

- Vi er alle veldig lei oss og bekymret over det som skjedde med Ronaldo. Jeg vil ikke si at dette betyr slutten for ham, for bare tiden kan vise det, sa Milan-trener Carlo Ancelotti.

«Fenomenet», som i flere år var regnet som verdens beste fotballspiller, skadet seg da han skaffet Milan straffespark i onsdagens 1-1-kamp mot Livorno. Det skjedde to minutter etter at han ble byttet inn.- Jeg hørte en forferdelig lyd, et slags smell, sa Livorno-keeper Marco Amelia som sto rett ved da Ronaldo falt forkjært.

Samme som sist

Gråtende ble Ronaldo båret av banen mens han holdt seg på kneet, og på sykehuset ble frykten for en alvorlig skade bekreftet. Senen i kneet er revet av.

- Ronaldo sa at det er akkurat det samme som forrige gang, sa Milan-speider Leonardo. En sene i hans høyre kne røk i november 1999. Han gjorde comeback snaut fem måneder senere, men skadet kneet igjen etter bare sju minutter. Da var han ute i 20 måneder.

Ronaldo var tilbake for fullt sommeren 2002 og ble VM-konge da han førte Brasil til VM-gull i Japan. Senere samme år ble han solgt til Real Madrid og valgt til årets spiller i verden for tredje gang.Skaden er et nytt tilbakeslag for Milan som misbrukte en sjanse til å innta den viktige fjerdeplassen. Fiorentina er fortsatt nummer fire når laget møter Rosenborg i UEFA-cupen torsdag.

MISTER MANGE MÅNEDER: Spørsmålet er om brasilianske Ronaldo atter en gang orker å kjempe seg tilbake. Foto: ANTONIO CALANNI/AP/SCANPIX
MISTER MANGE MÅNEDER: Spørsmålet er om brasilianske Ronaldo atter en gang orker å kjempe seg tilbake. Foto: ANTONIO CALANNI/AP/SCANPIX Vis mer

Tilbakeslag

Milan ville med seier gått forbi, men må nøye seg med å ligge ett poeng bak Fiorentina i kampen om den siste plassen som gir mesterligaspill neste sesong.

Nico Pulzetti feiret sin 24-årsdag ved å gi Livorno ledelsen fem minutter ut i annen omgang på San Siro. Andrea Pirlo utlignet på straffesparket i det 61. minutt, men flere mål ble det ikke.

- Vi gjorde mye bra i første omgang, men vi brukte også mye krefter. Det kostet oss etter pause, sa Milan-trener Carlo Ancelotti.

- Uavgjort var OK i dag. Vi har hatt et tøft program og sliter med mange skader.

Milan måtte utsette to seriekamper da klubben var opptatt med å vinne klubb-VM før jul, og har siden nyttår spilt tre kamper flere enn rivalene i serie A. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media