FREKT BILDE:  Irina Shayk. Foto: Irina Shayks Facebook-side
FREKT BILDE: Irina Shayk. Foto: Irina Shayks Facebook-sideVis mer

Ronaldos kjæreste viser seg fram før OL i Sotsji

- Kom igjen, Russland.

SOTSJI (Dagbladet): Fredag starter de 22. olympiske vinterleker i Sotsji. For første gang blir lekene arrangert i Russland, noe russerne er stolte av.

Også modellen Irina Shayk (28).

På et bilde publisert på sin Facebook-side har hun ikke altfor mange tekstiler på.

- Min spesielle olympiske svømmedrakt. Kom igjen, Russland. Sotsji 2014, skriver hun. Onsdag ettermiddag, 13 timer etter publiseringen, nærmet hun seg 130.000 likes.

Får opp dampen Irina Shayk er kjæresten til Cristiano Ronaldo, som fyller 29 år i dag. I januar fikk han et papir på at han er verdens beste fotballspiller, i forbindelse med kåringen FIFA Ballon d'Or.

Shayk er blitt oberservert på hjemmekampene til Real Madrid flere ganger.

Men nå er det vinter-OL som teller. Og 28-åringen gjør sitt til å få opp dampen.

På bildet poserer hun tilsynelatende bare iført en caps, samt hansker som ligger strategisk plassert over barmen. Hanskene er prydet med de olympiske ringene.

I OL-byen Det er foreløpig uklart i hvor stor grad Sotsji-OL kommer til å bli en folkefest. Men den russiske eliten gjør sitt til å hausse opp arrangementet.

President Vladimir Putin er på plass i OL-byen. Og det er ingen tvil om at han legger opp til en russisk sjarmoffensiv. Nå skal Russland vise verden at dette kan de bedre enn de fleste.

Om fire år arrangerer landet fotball-VM, så her står begivenhetene i kø. Både med og uten modellhjelp fra Irina Shayk.

PAR:  Irina Shayk er russerinne og stolt av det. I tillegg er hun kjæresten til Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix
PAR: Irina Shayk er russerinne og stolt av det. I tillegg er hun kjæresten til Cristiano Ronaldo. Foto: NTB Scanpix Vis mer