Ronaldos lår-blotting ble helgas videohit

Ble imitert av lagkameratene på benken. Se video!


(Dagbladet): Etter å ha sluppet Barcelona litt tettere på seg med to strake uavgjort-kamper, har Real Madrid demonstrert styrke med to 5-1-seirer på rad.

Og Cristiano Ronaldo viste lårstyrke som de fleste misunner ham på lørdag. Han hestesparket inn 2-0-målet fra over 30 meters hold, og feiret ved å dra opp shortsen og peke på lårmusklene på skuddbeinet.

På benken fulgte landsmannen Fabio Coentrão opp med en spontan-imitasjon av feiringen for lagkameratene, som lo og jublet ellevilt.

Ronaldo er i storslag. På lørdag scoret han to, la to målgivende og kunne nesten stjålet det femte Madrid-målet fra Higuain på målstreken om han ville.

- Det er lov Da kan man tillate seg å være litt breial i feiringene.

- Feiringen legger seg vel inn på en lang liste av eksempler på personligheten til Cristiano Ronaldo. Men han skyter bortimot stillestående fra 30 meters hold og keeperen rekker knapt å reagere før ballen er i nettet. Da er det lov å peke på låret sitt, sier La Liga-kommentator Petter Veland i Canal+ til Dagbladet.

«Ja ... Youtube.com. Jeg forsøker ikke å beskrive det engang,» skrev Veland på Twitter i det målet ble scoret.

Og han hadde selvsagt rett. To dager etter er videoen av målet og feiringen fortsatt den sjuende mest sette videoen det siste døgnet - den mest sette sportsvideoen. Og det er den mest delte av alle Yuotube-videor via andre nettsider siste døgn.

- Fortsatt åpent Men Real Madrids to siste kalasseirer til tross - det er fortsatt åpent om ligatittelen når avstanden nå er redusert fra ti til seks poeng ned til Barcelona. Katalanerne har vunnet åtte strake ligakamper.

- Det er fortsatt åpent. Om Real Madrid ikke har kontroll, så er det seks poengs forsprang, og de har favorittstempelet fortsatt. Men når avstanden ikke lenger er ti, men seks poeng, er det lov å spekulere i et favorittfall. Det er ikke så lenge siden Real Madrid-supporterne lekte med tanken på at serien kunne avgjøres før El Clasico i 35. serierunde, sier Veland.

Nå er utsiktene endret.

- Det som så ut til å bli et uviktig El Clasico, har nå potensiale til å bli viktigere enn noensinne.

LÅRFIN: Cristiano Ronaldo dro shortsen så langt opp som det lot seg gjøre og viste hvorfor han sparker så hardt som han gjør. Foto: Vincent West, Reuters/NTB Scanpix
LÅRFIN: Cristiano Ronaldo dro shortsen så langt opp som det lot seg gjøre og viste hvorfor han sparker så hardt som han gjør. Foto: Vincent West, Reuters/NTB Scanpix Vis mer

Cristiano Ronaldo er nå oppe i 37 ligamål, ett mer enn Barcelonas Lionel Messi. Men det er ikke portugiseren så opptatt av. Det er ligaseieren som teller.

- Mine 37 mål er ikke i tankene mine, jeg tenker bare på å vinne. Vi leder, og vi må holde oss på toppen, sier han ifølge realmadrid.com.

Vanskelige kamper Og Ronaldo synes ting ser bra ut.

- Jeg er veldig fornøyd. Ting går bra, laget har selvtillit og vi spiller gode kamper. Hele troppen er i spektakulær form og alle vil spille. Vi scorer mange mål. De som vanligvis ikke spiller, leverer fantastiske prestasjoner. Vi tre spissene scorer mange mål. Kaka og Özil er i toppform - alt er strålende, sier han.

Men Real Madrids og Ronaldos selvsikkerhet til tross - Petter Veland peker på at kampprogrammet kan borge for spenning til siste serierunde:

- Barcelona har momentumet med åtte strake seirer, og i utgangspunktet litt lettere program igjen. Real Madrid har noen kamper med litt farepreg over seg. De har Valencia på hjemmebane på søndag, hvor de fortsatt er store favoritter som de er i alle kamper på hjemmebane unntatt mot Barcelona. Men de har også bortekamper mot Athletic Bilbao, bortekamp mot byrival Atlético Madrid og spiller borte mot Barcelona.

IMITASJON: Fabio Coentrão underholdt med å gjenskape Ronaldos feiring for skrattende lagkamerater på benken. Foto: Canal+
IMITASJON: Fabio Coentrão underholdt med å gjenskape Ronaldos feiring for skrattende lagkamerater på benken. Foto: Canal+ Vis mer

I en sesonginnspurt er det heller ikke alltid kampene er like enkle eller vanskelige som de ser ut på papiret.

- Du har de antatt enkle kampene mot antatt svakere motstandere, som kanskje spiller med kniven på strupen for å redde plassen. Det gjelder både Real Madrid og Barcelona, og kan også bli en avgjørende faktor, sier Petter Veland.