BOKAKTUELL: Dolores Aveiro (t.v.) gir ut bok og skriver blant annet at hun ville ta abort før hun fødte Cristiano Ronaldo. Her er de avbildet med søstra Katia Aveiro under Gullballen-utdeling i 2013. Foto: REUTERS/Arnd Wiegmann
BOKAKTUELL: Dolores Aveiro (t.v.) gir ut bok og skriver blant annet at hun ville ta abort før hun fødte Cristiano Ronaldo. Her er de avbildet med søstra Katia Aveiro under Gullballen-utdeling i 2013. Foto: REUTERS/Arnd WiegmannVis mer

Ronaldos mor avslører hemmelighet: - Jeg ville ta abort

Gir ut bok.

(Dagbladet): Portugisiske Cristiano Ronaldo (29) har i en årrekke blitt regnet som en av verdens beste fotballspillere.

Men ifølge moren, Dolores Aveiro, er det ingen selvfølge at Ronaldo herjer med forsvarsspillere over store deler av kloden.

I en ny selvbiografi skriver Aveiro at hun ville ta abort da hun var gravid og ventet på at unge Cristiano skulle komme til verden.

Drakk varm øl - Jeg ville ta abort, men legene var ikke enig i avgjørelsen, skriver Aveiro, gjengitt av britiske Independent.

Moren skriver at hun «løp til hun stupte» og drakk varm øl i dyp depresjon.

Nå forteller Aveiro at sønnen er klar over ønsket hun hadde for over 29 år siden.

- Da han (Ronaldo) fant det ut, sa han: «Hør her mamma. Du ville ta abort, men nå er det jeg som trekker i trådene her i huset», skriver mamma Aveiro.

- Ingen skjørtejeger Senere har Aveiro også blitt bestemor til Ronaldos sønn: Cristiano Junior (3). Hvem som er moren til Cristiano Junior er fortsatt en hemmelighet.

Aveiro skriver i boka at hun hentet barnebarnet i Florida under VM i 2010.

Tilbake i 2009 snakket mor Aveiro om sønnens image.

- Hvis jeg skulle trodd på det andre folk sier, så har han ha vært sammen med over 100 og er en skjørtejeger. Men jeg vet at det ikke er sant. Når han liker en jente og forholdet er seriøst, så presentererer han henne for familien, sa Aveiro den gangen.